Kilka zimowych filmików... [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak to w zimie bywa, każdego bierze na bączki i takie tam...
film1
film2
film3
film4
film5
film6

Jak się wam spodoba to dorzucę jeszcze filmiki z dzisiejszych zmagań ze śniegiem oraz wyczyny kumpli.

pozdrawiam

zasysam właśnie wsyztskie pokolei,jak obejrze to dam znać jakie wrazenie na mnie zrobiły

Może i nic specjalnego ale z dzisiejszych zabaw będą lepsze .
Jutro je dorzuce bo kumpel musi zgrać z cyfraka.

pozdro

ale transfer to dupowaty na maxa

no fakt, nic specjalnego jak dla mnie ale spox, baczków raczej nie lubie, chyba ze na suchym asfalcie, wole bokami polatac albo poogladac jak ktusik lata czekamy na wiecej

Transfer dupawy bo jak siadło ileś tam osób na ściąganie to co sie dziwisz...

sciagnolem 1 i jak reszt taka to szkoda zachodu sory ale nic ciekawego poza slizgajacymi si kolami podczas proby zawrocenia ten gosc co szedl byl chyba ciekawszy

W takim razie ciekawego mam starszego .

kolejny filmik - kumpel lata bokami po zakręcie

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-11-24 22:45:46 ]

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-11-25 13:26:33 ]

nie wiem czemu ale w pierwszym filmie najbardziej bawi mnie text: cześć.....dziendobry..

no tekst spox lepszy od filmikow trzeba czekac na dostawy od "znanych" upalatorow.

za niedługo skonczy sie UPLOADOWAĆ mój filmik z zeszłej zimy..... zobaczymy co powiecie....kiczowo zmontowany troszq (pierwszy raz sie bawil tym kumpel) ale pare akcji pokazalismy i nie bylo chyba tak źle. Jak tylko skonczy sie wysylać dam linka. wielkie sory ale na moim miernym serwie uploaduje sie ponad 90 minut 20 mega plik i wyskakuje ze uplynal termin juz. Zna ktos jakis dobry serwer www za free?

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2004-11-25 01:30:37 ]

Heheh "Dobry" jest geste

Ten z kolegą mnie się w ogóle nie znajduje, a reszte przemilcze, bo jak dla mnie nic ciekawego - gdyby to chociaż było zmontowane jakoś efektownie...

To dopiero nasze początki z cyfrakiem i filimikami z czasem może do czegoś dojdziemy.
Ale obiecuje że się zrewanżuje i będą 2 bardzo fajnie zmontowane filmy z kjsów w Mielcu i w Nowym Sączu oraz krótkie filmiki z IV Jasielskiego Rajdu Niepodległości.

Poprawiłem linka do filmiku kumpla a w chwili obecnej ładuje na serwer filmiki z IV Jasielskiego Rajdu Niepodległości, może one przypadną wam do gustu . Na filmy z kjsów musicie nieco poczekać bo zajmują troche i strasznie pomału ładują się na sewer bo lącze mam niezbyt szybkie ale cierpliwości...

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-11-25 13:33:48 ]

No to dla porownania ja zapraszam do sciagniecia paru filmikow z EvilTuningGarage co furious to furious ! samochodzik kosztowal nas az 300z i przezyl nawet upalanie zoltara, nadal jezdzi a my cieszymy ryje

ftp://race:speed@evilone.serveirc.com:800/ETG/filmy/

to tylko neo, niestety mocniejszym laczem nie dysponuje, wiec jakby ktos mial uzyczyc pare mb na czyms szybszym to bylbym wdzieczny, pozdrawiam