Gdzie dostać osłonę rozrządu??????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no właśnie jak w tytule - szukam wszędzie osłony rozrządu, może ktoś da mi namiara na jakiś sklep niedrogi albo w inhny sposób pomoże ..... ona chyba składa sie z 2 części zew. i wewn. - potrzebuje kompletnej osłony....

A jaki silnik ???

heheee sorrki

silniczek 1,5 16V ale symboli silnika nie pamiętam
ale jak trzeba to znajdę

Może tu 0-600 776 779.
Powiedz, że jesteś z klubu espero.

jest za 80zł kompletna - to duzo?
w jakis Otrembusach - nie wiem gdzie to jest

Jak i jedno jak i drugie nie mam pojęcia. Gość może Ci towar prześle .

nie no powiedziałem że może przesłać - 30zł przesyłka - u siebie (jeszcze w Białymstoku) nie moge za bardzo dostać więc chyba się zdecyduję ..... dzięki za informację, a może masz jeszcze jakiś schemat - co i jak to zamontować? nie chce smrodu narobić - dużo jest przy tym roboty?

Cytat:
2004-10-25 10:12:53, Tsunami pisze:
a może masz jeszcze jakiś schemat - co i jak to zamontować? nie chce smrodu narobić - dużo jest przy tym roboty?

Swego czasu była dostępna serwisówka do Espero w postaci elektronicznej (PDF) po polsku. Może ktoś ma możliwość udostępnienia Ci cobys ściągnął, albo moze masz jakiegoś FTP'a (najlepiej szybkiego) to mogę zapodać-jest tego ok40MB

Asterix niestety nie mam mozliwości ściągnięcia, a mógłbyś mi to zgrać na CD i wysłać pocztą - ja bym pokrył oczywiście wszystkie koszty? daj mi znać - jeśli nie na forum to na maila: bogdan.tsunami@interia.pl

wczoraj byłem w sklepie w Whitestoku ale mają jedną część tą zewnętrzną i to platykową, okazuje się że u mnie w autku osłona jest spięta ściągaczem plastykowym - jakiś H... złamany zgubił śrubę i jakaś tulejka powinna tam chyba być - bo otwór na środku osłony jest pusty a ta część osłony co sie styka z silnikiem jest pogięta - tylko nie wiem czy ją też można wymienić czy będę musiał ją prostować ... może ktoś wie jak z tym sobie poradzić ....

a tak wogóle jak dorwe tego Skurw.... co jeździł wcześniej tym autem to łapy poucinam żeby nie mógł już nigdy prowadzić - bo Gnój nie zasługuje na to żeby mieć auto - auto bardzo zaniedbane,

a żeby było śmiesznie jeszcze bardziej to powiem że ten Pajac włożył miarke oleju od innego auta - nie dziwne że coś stukało w silniku (co prawda lampka nie świeciła się "brak oleju") zmieniłęm olej i nalałem tyle ile potrzeba i stuki znikły - pracuje spoko, o świecach nie będę się rozpisywał - nigdy ich nie wymieniał,

teraz tylko musze sie uporać z tą nieszczęsną osłoną rozrządu, parownikiem, no i tym że mi się obroty potrfią zawiesić po zrzuceniu na luz - spadają dopiero jak się zatrzymam albo przychamuje ........

ale ogólenie zaczyna mi się podobać auto (gdyby nie ten smród wanili - jakiś denny zapaszek - wszystko przesiąkło tym smrodem)

Pozdrawiam!

Tsunami daj namiary na ten sklep, ponieważ tez poszukuję osłony zewnetrznej paska rozrządu ale do 1,8. Jaka cena ?

Cytat:
2004-10-27 19:44:25, Jac pisze:
Tsunami daj namiary na ten sklep, ponieważ tez poszukuję osłony zewnetrznej paska rozrządu ale do 1,8. Jaka cena ?

Daewoo Auto moto
hurt detal
Białystok ul.Elewatorska11/1
(kier. do Białegostoku)6627972
mają całkiem niskie ceny - tyak mi sie wydaje

Sklep
ul.Niedźwiedzia 38
8691054tel.

A mają jakąś stronę internetową, lub katalog, bo może coś więcej bym znalazł co mnie interesuje ?

Bardzo mi się podoba, jak mieszkańcy największego polskiego miasta mają problem ze znalezieniem określonego towaru A co ja szaraczek z wjochy mam powiedzieć?