| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-10-30 15:25:17 Testowalem urzadzenie do pomiaru szyb!
czyli jak to policja robi na w balona Wiec testowalem o urzadzenie i tak moje boczne szybki 11 % przepustowosci :blink: czyli ledwo co powinno byc cos widac, ciul ze wszystko widac i ze nie sprawiaja zadnych trudnosci, tylne maja 5 % czyli nie powinny nic przepuszczac, czyli pasazer nie powinien nic widziec a czemu widzi wszystko to juz nie wiem :blink: . I teraz moaj przednia szyba nie przyciemniana niczym ma 75,5% czyli o malo co nie przeszla by normy Wniosek Naklejenie jakiej kolwiek folii na szybe( klejaca, antywlamaniowa) juz kwalifikuje kierowce do grona morderowcow, przestepcow. I teraz tak zadne auto z fabrycznie przyciemnionymi szybami nie przechodzi takiej kontroli ot raci dowodzik a co gorsza nawet nie ktore auta ktore i fabrycznie nie sa przyciemnione! :blink: Zonk wieec w naszym super kraju nie wazne czy wogole amochod ci hamuje, czy masz wszystkie kola itp wazne abys wogole szyb nie mial! Wyjezdzam z tego kraju albo zostane mordercom czy zlodziejem bo ich sie policj nie czepia! |
zoom User zoom zoom | 2004-10-30 15:49:29 U nas w stanie NJ klejenie szyb tez jest zabronione.. ale w innych jak np w Californi mozna miec nawet wszystkie zamalowane farba Czasami na drodze tutaj spotykam takie ufoloty ze glowa mala. Neony, swiecace spryskiwacze, swiecace ramki rejestracji tzw choineczki tutaj nie za zabronione |
Rafauu User Mitsubishi Lancer EV ... Zdziechowice | 2004-10-30 17:46:19 Nie przejmoj sie, ja bym nie lepiej wypadł... nie mają co ludziia robić!!! |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-11-01 11:15:17 Adas napisz dokladniej jak to urzadzenie wyglada i jak wyglada pomiar. |
Guzol User Bmw E-36 coupe Stalowa Wola | 2004-11-04 18:15:26 nie wolno przyciemniac szyb bo one maja oryginalnie takei zaciemnienie jakie jest dopuszczalne a plus folia tooo o wieeeelee za duuzoo
|
Stecyk User Stalowa Wola City | 2004-11-04 18:27:50 wolno wolno bo przepisy sa po to zeby je lamac |