Sprzatanie placu CENTRUM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec trzeba posprzatac i zmyc te plamy z oleju i slady gum.
To jest bardzo wazna sprawa bo dotyczy przyszlosci i musimy to zrobic bo sie to nalezy CENTRUM i musimy dlatego zeby sie zgodzili na udostepnienie za rok. Wiec mamy na to jakis tam budzet. Myslcie na jakimis specyfikami do mycia tego, nad jakismis sluzbami (firmami) ktore moga to zmyc. Niestety pogoda teraz nam nie pomaga bo jakby tak kilka razy polalo to roboty bylo by mniej. Ekipa ktora jezdzi ta fura co myje ulice dopiero moze po swietach a przydalo by sie cos zadzialac przed czyli w piatek lub sobote wieczorem. Myslcie. Co za specyfiki rozpuszczaja olej, gume? Naprawde wazna sprawa!

Adam znajdź kogos z przenosnym karcherem ............
Ew ze zwykłym kto mógby przetransportowac, prad sie podłaczy ....

A secyfiki wtedy nie sa koneicznoscia...... Dogadajmy sie zm yjnia ta z polserwisu daewoo.... w koncu znajomy jakis i pozyczyc karchera z nim - w 2 - 3 godziny bedzie jak nowe....

Panowie nie wiem czy wiecie, ale to nie jest taka prosta sprawa. W zaleznosci co chca oni zeby bylo: jesli chca zeby wygladalo jak przed to zadna myjka nie pomaga, w sensie nie zmyje tego ze starych pasow, tylko trza jakas tania firme znalezc co by to porzadnie pomalowali. Miedzy pasami moze i myjka cokolwiek da sie zrobic, ale pomalowac i tak trzeba . Popytam i dam Ci Adas znac. Cos taniego sie znajdzie. .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-10-28 18:00:48 ]

Czuczu popytaj z tym kartcherem jakby to wygladalo bo wode trzeba i zkas wziasc. No i popatrzcie moze jest cos na olej!
A try Grzesiu tez mysl i popytaj bo pasy i tak trzenba bedzie pewnie odmalowac ale mozemy sami tylko sprzeta trza pozyczyc

Wiesz Adas ze sprzetem to bedzie trudno pozyczyc bo wszystko co jest malowane na drogach to jest robione przez firmy ktore wygraly przetarg, a tam to juz moje sznureczki ciezko dochodza . Ale popytam i zobaczy sie, chodz od razu mowie ze wypozyczenie takiego sprzetu jest prawie niemozliwe... .

A moze jesli pomalowalibysmy linie na bialo to sprawi to ze guma bedzie sie mniej w oczy rzucac.
I eszcze pytanko, czy nie mozna by linii pomalowac od szablonu na bialo zwykla farba z dodatkiem chlorokauczuku?? czy czegos takiego??

Czesc, to ja dorzuce kilka zdan, mam sprawdzony specyfik do mycia bardzo zabrudzonych powierzchni, jest on dosyc drogi ( 70 zl za 4 litry) oczywiscie sie go rozciencza, ale wtedy jego skutecznosc jest mniejsza. Nazwy nie pamietam teraz dokladnie ale jutro zobacze w pracy jaka do nazwa. Ja to stosuje do mycia kanalu na warsztacie i nie znam lepszego srodka do tego celu. Kilku tygodniowy olej usuwa bez wiekszego szorowania Mysle ,ze nie trzeba bedzie nawet karchera, wystarczy wiadro,woda,szczotka taka wyjebana w kosmos i kilku chetnych do machania

[ wiadomość edytowana przez: sq8jx dnia 2004-10-29 00:32:43 ]

Czy przypadkiem Kornelku na nim nie ma napisane: mycie auta 1:50, a mycie wagonu 1:4. Podobno super silnik sie tym myje. . Wiele nie bedzie trzeba do wyczyszczenia. Gorzej z pomalowaniem pasow . Pozdr

Grzes w sumie to nie wiem ,ale chyba asfaltu nie zmyje zreszta kto wie

Mialem taki specyfik w angli co jak mylem vana bialego i chocby przez chwile ten specyfik sie utrzymywal w danym miejscu to te miejsce stawalo sie jakies takie bardziej biale ZObacz co to i chyba bierzemy ze 2 pojemniki i szczoty teraz trzeba zalatwiac

powiedz Adam kiedy a przyjade z Mateusze i Dyziem !!

Cytat:
2004-10-29 10:27:18, rzeszowiak pisze:
powiedz Adam kiedy a przyjade z Mateusze i Dyziem !!

No właśnie Pingu kiedy to sie zjawie!!

Ja odpadam poleze w łózeczku troche angina mnie dorwała jednak....

ale napiszcie dokładnie kiedy sprzątamy i czy wogole w tym tygodniu bo u mnie to sprawa zycia lub smierci!!

ja mam takie srodki w sprzedazy co usowaja i gume, smole, i inne zabrudzenie (serio profesionalne) jak cosik to niech pingu da znak to cos poradzimy

wiec sprzatamy we wtorek o godzinie 7 rano. bedzie jechala machina i sprzatala a my najbrudniejsze miejsca bedziemy psikac specjalnymi specyfikami.

Potrzebuje 4 pojemnikow po 5 litrow!

Musicie zdawac sobie sprawe ze bedzie mało osób bo niektorzy chodza do szkoły lub pracują takze Rzeszowiak i ja sie nie zjawimy!!

Cytat:
2004-10-30 17:08:07, MateuszP406 pisze:
Musicie zdawac sobie sprawe ze bedzie mało osób bo niektorzy chodza do szkoły lub pracują takze Rzeszowiak i ja sie nie zjawimy!!

No właśne ja o 7 nie dam rady bo jest szkoła

Zdaje sobie z tego sprawe i do nikogo zalu nie bede mial
Fajnie jakby bylo z 5 osob plus ja bo dla niech znajdzie siec cos do roboty. A musi to byc tak wczesnie bo musi zrobione przed otwarciem gdy bedzie pusto.

a nie morze być po zamknięciu centrum wtedy bedzie zdecydowanie więcej osób