NFSU2..coming soon!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludziska grałem w demo nowego NFSU2 - dla mnie bomba; drifting jest normalnie na ulicach e ruchu ulicznym, mosyfikacje przeprowadza sie w sklepach, wyścigów szuka sie ma mieście a poza tym jest zabawa w "kotka i myszke", jak ktoś grał wie o co chodzi. A i wkrótce bede miał pełną wersję...

Kiedy, kiedy nie moge sie doczekac

Cytat:
2004-10-29 10:07:58, Pingu pisze:
Kiedy, kiedy nie moge sie doczekac

Doczekasz sie, bo już niedługo...

A jakie osiągi musi mieć mój motor, żeby to w ogóle ruszyło

Nie wiem, ale jak ci szłe jedynka to i dwójka powinna, bo wymagania są podobno mniejsze!!! A jak nie mniejsze to na pewno nie większe! ;-)

Rafauu to jesli bedziesz ja mial to wez na spotkanie klubowe koniecznie

czarek ty lepiej oddaj mi moja 1 ke

Cytat:
2004-10-29 09:48:52, Rafauu pisze:
Ludziska grałem w demo nowego NFSU2 - dla mnie bomba; drifting jest normalnie na ulicach e ruchu ulicznym, mosyfikacje przeprowadza sie w sklepach, wyścigów szuka sie ma mieście a poza tym jest zabawa w "kotka i myszke", jak ktoś grał wie o co chodzi. A i wkrótce bede miał pełną wersję...

Ha Ha ja już mam wrsje beta tam nie ma tylko 2 samochodow a tak to wszystko jest jak ktos chce to mi pisać na gg:2332199

Cytat:
czarek ty lepiej oddaj mi moja 1 ke

oddam ci ja jutro

To moze mi ktos Uploaduje na FTP ? Albo wie skad ta gierke zassam ?
Widzialem filmiki i gra jest MASA

Btw. juz zasysam demko

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-10-30 01:51:24 ]

zoom to podaj skad demo zassac
a njalepiej aby jeszcze pełna skas zassac wie ktos z kad????

Na wirtualnej polsce jest demo Ale trzeba czekc w kolejce ja juz jestem 8 w jednej Wiec niedlugo bede ssal. Mam nadzieje ze mi to bedzie chulac i se pogram jeszcze dis ;]

EDIT: DEMO tylko sie nie przrestraszcie czasu oczekiwania nie jest tak zle ja czekam juz 2h a pisalo ze bede czekal 5

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2004-10-30 12:14:43 ]

Cytat:
2004-10-29 10:35:02, marreq pisze:
A jakie osiągi musi mieć mój motor, żeby to w ogóle ruszyło

generalnie pisze to....
Procesor Intel Pentium III (lub kompatybilny) taktowany 933Mhz lub szybszy
Karta grafiki 32MB kompatybilna z DirectX 9 (Geforce2 lub lepsza)
256 MB RAM
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX
2 GB wolnej przestrzeni na dysku twardym
CD-ROM odczytujący z prędkością X8

czyli w praktyce to bedzie athlon 1.6, grafika cos wstylu radeon 9200 lub gf fx 5200, 256 ramu (przydalo by sie wiecej) format i nowo zainstalowany windows bo będa lagi w innym przypadku