[126p] 900 nowa rajdówka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam na mała fotorelacje i krótki opis

klik

zajebisty bardzo mi sie podoba, totalna metamorfoza

moje zdanie już znasz

świetna roboty, fajny style, bardzo mi sie podoba

Kawał naprawde dobrej roboty!! Gratuluje!!

Naprawede godna podziwu rajdówka,ja też będe zmieniał silnik w swoim bolidzie ale na unowski 1000cm dobra robota!!!!!!!!tak trzymac!!!!

Ależ metamrofoza!! Wygar totalny lakierek wręcz OGNISTY!! Wypas.

A mi link nie działa. Co jest?? Jak wy go widzicie???

Śliczny i pewnie świetnie jeździ
GRATULACJE
Jedyne co mi sie nie podoba to wnętrze klamek...szkoda ze czerwone...ale ja sie zawsze czepiam....
Reszta jest ekstra, a deska rozdzielcza to mistrzostwo świata...ZAKOCHAŁEM sie w niej
Pozdrawiam

całe auto jest super, ale deska po prostu miażdży!!!

autko miodzio! widac ze zostalo w nie wlozone sporo serca! A srodek.... no comments

Łocie florek Szacuneczek

Ideał brak słow

Witam.... No powiem ze jest to najładniejsza rajdówka jaką widziałem (z maluchów oczywiscie

Ekstra !!!!

Kiedy najblizszy start ?

Boski jest zwłaszcza decha rozdzielcza Jedno tylko mnie by gryzło - błotniki ST, a drzwi EL. Ale reszta jest cudna

Znam to autko dość dobrze (mój pilot je zbudował) i faktycznie włożony został ogrom pracy. Ale jak widać było warto bo efekt jest niesamowity. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej Autko jest świetnie przygotowane pod względem technicznym i wizualnym.
Zobaczyć je będzie można najprawdopodobniej już 7 listopada na torze Fiata w Tychach (SuperSprint). No i potem na większości imprez rozgrywanych na Śląsku i okolicach. Na bank pojedzie Studencki i ostatnią eliminację Mistrzostw Tychów.

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2004-10-27 16:01:29 ]

Bardzo ładny malan. Ale ja sie oczywiście muszę jednej rzeczy czepić. Dlaczego jest to (już kolejna tu prezentowana) rajdówka bez tapicerki na drzwiach?? Wiem że w kjs-ach się tego nie czepiają, ale w poważnym sporcie takowa tapicerka jest wymagana. Z resztą ona prawie nic nie ważny, a łatwo sobie łokieć załatwic o "wnętrzności" drzwi!!

;-)

zajebisty....nosz k**rwa wspaniały.....fiat 126p z najwieksza iloscia miodu jaka kiedykowiek widzialem :