A jakby tak połączyć maluszka z sc??? foto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co wy na to?foto maluchosc

wszystko spoko ale nie chciałbym potem odnowa szpachlowac bo daje mu rok i wszystko bedzie wyłazic

Cytat:
2004-10-31 14:35:30, fulda pisze:
wszystko spoko ale nie chciałbym potem odnowa szpachlowac bo daje mu rok i wszystko bedzie wyłazic

ludzie nie przy jedzeniu, chcecie zeby sie pozygac?

No kurde niestrawności można dostać i pewni będą mnie teraz dręczyć koszmary nocne. A jakby tak właścicielowi twarz przeklepać na modełkę tego co stworzył

kolejna zajefajna furka ktura sie nadaje tylko na www.wiejskituning.com normalnie brak słów na temat tego co ten właściciel zrobił biednemu maluszkowi

ale maszkaron.

a skad wiecie ze to maluch???)))))a moze to sej przerobiony troche na malucha hahahah

A feeeeee i beeeeeee Jejqqq jejqqq, a ile funduszy pewnie pochłoną, na sama szpachle nawet

ani maluch ani sc nie nie nie bleeeeeeeeeeeeee ciekawe ile to teraz wazy

tak na powaznie liczylem ze zobacze to :>>>LINK<<<<

to ja wybieram tego fioletowego

nie jest taki zly.a ze ktos miał chec szpachlowac i cudowac to chybanie znaczy zaraz ze robil to na daremno. maztego satysfakcje i radosc - a to sie liczy.

Cytat:
2004-11-01 09:32:53, Pat_kdb pisze:
nie jest taki zly.a ze ktos miał chec szpachlowac i cudowac to chybanie znaczy zaraz ze robil to na daremno. maztego satysfakcje i radosc - a to sie liczy.

Nie jest taki zły?!!!! Człowieku zastanów się co piszesz Jak ktoś ma satysfakcję z tego co zrobił to musi być nienormalny, za te pieniądze które wydał na tą poczwarę pewnie by miał wypasioną 650tkę...

bleeeeh... a mówili że to mój jest "wiejski"

Cytat:
2004-11-01 09:47:17, PaculaSportGarage pisze:
bleeeeh... a mówili że to mój jest "wiejski"

Ten biały jest ładniutki, za to w niebieskim mi sie deska podoba
A FIOLETOWY MASAKRAAAAAA!!!
Ale musze przyznać, że wyróżnia się z tłumu...nie jest taki "szary"

ludzie to juz naprawde nie maja co robic
przeciez to jest porazka

Ładne felgi, zapinki i lakier. Reszta to TOTALNA porażka.

A najlepsza z tego wszystkiego jest jakość fotki-po 10 sekundach oczy mnie rozbolały

Powiedzcie mi dlaczego takie wieś tuningi zawsze mają ładne felgi

Ciekawe jek jego pupa wygląda...

F&F pozdrawia terytorium!!
Nie no... masakra po całemu