Pomoc przy zakupie kazdego auta w Niemczech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oferuje swoja pomoc przy kupnie dobrego auta w Niemczech. Wyszukam dla Ciebie interesujace oferty , przesle mailem zdjecia , zarezerwuje samochod u sprzedajacego , zalatwie za Ciebie wszystkie formalnosci w niemieckich urzędach. To wszystko ( jezeli juz wybierzesz auto ) zalatwiam w 1 dzien. W tym samym dniu jestes juz samochodem w swoim domu. Wyjazd moim samochodem.
Nie jezdze w poszukiwaniu aut na wycieczki po Niemczech. Jade po konkretne auto do konkretnego sprzedawcy.

Ogłoszenie to jest skierowane do osób , które są już zdecydowane na zakup auta i maja przygotowane fundusze na to.

Niezbedny jest pierwszy kontakt telefoniczny : 0 505 028 291
Moj bezposredni e-mail : marcoww@gmx.net[addsig]

[ wiadomość edytowana przez: Marc2000 dnia 2004-10-31 13:54:08 ]

He he,

dobra reklama nie jest zła, ale mnie w szkole uczyli że trzeba odpowiednio dobrać cel reklamy, tzw. Target (to znaczy, do kogo jest reklama skierowana), żeby przyniosła skutek...

Ja poprosze półtora kilo niebieskiego Golfa...

Cytat:
2004-10-31 14:34:24, Qbk pisze:
He he, dobra reklama nie jest zła, ale mnie w szkole uczyli że trzeba odpowiednio dobrać cel reklamy, tzw. Target (to znaczy, do kogo jest reklama skierowana), żeby przyniosła skutek... Ja poprosze półtora kilo niebieskiego Golfa...

O przepraszam Kolego !! Odwal sie od niebieskiego Golfa
Kup sobie czerwonej Jetty 1,8 Kg. No to tyle

Odczepcie się od jetty-makaveli do tej pory ją dobrze wspomina

Cytat:
2004-10-31 15:05:35, daniel pisze:
Odczepcie się od jetty-makaveli do tej pory ją dobrze wspomina

A to sorry wielkie, to w takim razie poproszę 2,2 kg kadeta. Oczywiście za te same pieniądze - a jak będzie biały to nawet 2,30 kg

Ja poprOOszę dużOO, byleby na OO

Cytat:
2004-10-31 15:09:48, Qbk pisze:
A to sorry wielkie, to w takim razie poproszę 2,2 kg kadeta. Oczywiście za te same pieniądze - a jak będzie biały to nawet 2,30 kg

Białego kadeta nie bierz - sama szapachla. Lepiej łyknij Warczyburga, ale to znów Makaveli sie obruszy. A co powiesz na zielono - groszkową Corse z 89 r ? za tą cene miałbys jej z 12 Kg !!

Cytat:
2004-10-31 15:26:34, Ramzes_II pisze:
Białego kadeta nie bierz - sama szapachla. Lepiej łyknij Warczyburga, ale to znów Makaveli sie obruszy. A co powiesz na zielono - groszkową Corse z 89 r ? za tą cene miałbys jej z 12 Kg !!

A bierzta se nawet Worczyburga, ino kaj wy go tutej przerobita na łOłO?

Ino bez tego nie idzie jechać!

Cytat:
2004-10-31 15:29:31, Makaveli pisze:
A bierzta se nawet Worczyburga, ino kaj wy go tutej przerobita na łOłO? Ino bez tego nie idzie jechać!

Zrobi sie transfuzje, eee... znaczy przeszczep silnika z Kadeta 1.6 D. Kadeta do Warczyburga dorzucają gratis jako materiał na łatki blacharskie

Sprowadzam spiryt i szlugi z Białorusi.Każda ilość,dowolna marka.
Moja oferta skierowana jest do zdecydowanego odbiorcy,mającego już wybrany model i gotówkę w kieszeni.
Wyjazd po towar moim samochodem,celników przekupuję osobiście.Jadę po konkretny zamówiony towar do konkretnego sprzedawcy,nie jeżdżę na wycieczki po Białorusi w celu poszukiwania innych Biełomorów niż zamówione.
Wszystko załatwiam w jeden rok.

Niezbędny jest kontakt na mój bezposredni telefon i posredni e-mail(dane w profilu).

Cytat:
2004-10-31 15:32:25, kaovietz pisze:
Sprowadzam spiryt i szlugi z Białorusi.Każda ilość,dowolna marka. Moja oferta skierowana jest do zdecydowanego odbiorcy,mającego już wybrany model i gotówkę w kieszeni. Wyjazd po towar moim samochodem,celników przekupuję osobiście.Jadę po konkretny zamówiony towar do konkretnego sprzedawcy,nie jeżdżę na wycieczki po Białorusi w celu poszukiwania innych Biełomorów niż zamówione. Wszystko załatwiam w jeden rok. Niezbędny jest kontakt na mój bezposredni telefon i posredni e-mail(dane w profilu).

Kao to spam !! i nieucziwa konkurencja !!

[ wiadomość edytowana przez: Ramzes_II dnia 2004-10-31 15:35:24 ]

A skąd,całkiem inna branża

Cytat:
2004-10-31 15:39:54, kaovietz pisze:

A kałacha bys nie przytachał gdzies z Białoruśki ? tak z 150 szt potrzebuję i dwa wagony amunicji mam małe porachunki sąsiedzkie

Cytat:
2004-10-31 15:39:54, kaovietz pisze:

Jadę pod warunkiem że to ja bedę mógł przekupic celników

ja też jadę - pod warunkem że to ja będę celnikiem...

Dobra,jedziemy wszyscy To i szlugi i wóda i kałachy i nawet Moskwicze przywieziemy.

Cytat:
2004-10-31 16:16:20, kaovietz pisze:
Dobra,jedziemy wszyscy To i szlugi i wóda i kałachy i nawet Moskwicze przywieziemy.

I ja !! i ja !! tez jadę ! chcem Wołge porządową kupić - jest cool

wy tu sie nabijacie, a ja mam propozycje do kolegi sprowadzajacego. znajdz mi poloneza 3d w niemczech. kupie.

Cytat:
2004-10-31 16:40:06, PACAN pisze:
wy tu sie nabijacie, a ja mam propozycje do kolegi sprowadzajacego. znajdz mi poloneza 3d w niemczech. kupie.

Ale musisz najpierw zadzwonić na jego bezpośredni numer telefonu...

co niebezpośrednim mailem to nie wiem...

to w takim razie zamawiam wodke z bialorusi, hehe!