[126]inna półeczka środkowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam male pytanko-ostatnio mnie naszlo zeby zamontowac sobie poleczke wchodzi ona pod radio jest fabryczna
chodzi mi o cos takiego tyle ze ta co ja chcialem kupic nie ma tego na monety i na kubek a wyzej ma dwie przegrodki
kumpel ma takie cos mowi ze placil ok 60 zl a drugi ma taka sama w cieniasie tylko szara i placil 40 zl-ta z cieniasa rozni sie praktycznie tylko kolorem
i tu pytanko do was-ile cos takiego u was kosztuje w sklepie?
pozdro

mnie sie podobuje i to nawet bardzo i do malca bym sobie takie cudo zapakowal tylka ja np, bym chcial uchwyt na napoje i jedna puleczke. ma kto fotki tego w malanie zalozonego ?? ta od cc podejdnie ??

Ja też się kiedyś zastanawiałem nad jakąś inną półeczką... tylko ja szukam takiej która by miała jeszcze miejsce na radio, żeby było poziomo bo teraz na seryjnej to nic na wyświetlaczu nie widze. Macie jakieś pomysły z czego mógłbym wziąść takie cudo ?

Cytat:
2004-11-01 23:35:29, maskekk pisze:
mnie sie podobuje i to nawet bardzo i do malca bym sobie takie cudo zapakowal tylka ja np, bym chcial uchwyt na napoje i jedna puleczke. ma kto fotki tego w malanie zalozonego ?? ta od cc podejdnie ??

no podchodzi tylko ze kolor jest jeszcze jasniejszy niz w elu

Cytat:

York pisze:
Ja też się kiedyś zastanawiałem nad jakąś inną półeczką... tylko ja szukam takiej która by miała jeszcze miejsce na radio, żeby było poziomo bo teraz na seryjnej to nic na wyświetlaczu nie widze. Macie jakieś pomysły z czego mógłbym wziąść takie cudo ?

mozna zrobic tak ze pzrykrecasz radio z boku do polki w takiej pozycji jakiej bys chcial-kazde radio ma tam nagwintowane otwory-pod warunkiem ze wyciagasz panel a nie cale radio

Kabul ja u siebie w radiu z boku nie widziałem żadnych nagwintowanych dziur, a przykręcić do ścianki półki to też troche lipa bo między radiem a ścianką jest ok 2 cm wolnej przestrzeni

ja jak mialem jvc nowe kiedys to w pudelku dostalem taka srobke do tego dluga i jeszcze gumke zaslepiajaca lepek mialem troche radii(JVC BLAUPUNKT PANASONIC SONY PIONEER) i w kazdym byla dzióra z boku-te 2 cm nieprzeszkadaja i tak ci nie bedzie latac na boki wazne zeby bylo w poziomie.jak sprzedawalem swoje radia i widzialem je potem w zach. samochodach to sie nadziwic nie moglem jaki czytelny wyswietlacz jest na plasko

Ja mam radio daewoo i do tego używane, więc o jakichś śrubkach moge zapomnieć a o zaślepkach do nich tym bardziej... Panel oczywiście zdejmowany.

A co do patrzenia na wyświetlacz gdy radio jest wpoziomie to zgadzam się że różnica jest kolosalna i właśnie dlatego szukam jakiejś ładnej półeczki żeby to radyjko sobie ładnie, stabilnie i poziomo leżało

kurde moze sobie sprawie takie cudo. a co do radia to co za problem dac dystans miedzy radiem a plastikiem ?? ja wyswietlacz w moim dobrze widze.

Dobre miejsce na radio w malczanie to na desce rozdzielczej naprzeciwko pasazera. Mozna zrobic dziure prosto do bagaznika i tam zamocowac radio U mnie tak bylo dziura wciaz jest tyle ze zakryta. Teraz mam radyjko tam gdzie powinno byc ale zaczepiam o nie buciorami. Co do puleczki to nawet fajna tylko sadze ze zawadzala by z deczka

A ja widziałem kiedyś zdjecie gdzie maluszek miał całą konsole środkową z inngo auta(polonez?). Radyjko lepiej leżało itd... Wiecie coś wiecej na ten temat?

nie ywdaje mi sie zeby to bylo dibre miejsce na radio troszeczke daleko zeby cokolwiek zmienic w radiu a zreszta tak mialy stare maluchy.