GAZ 2,05!!!!BENZYNA 3,19!!!!!! M A S A K R A!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
U nas dzięki stacjom JET benzyna spadła do ceny 3,19 zeta za litr!!!
Gaz jest po 2,05!!!!!
Nie pozostało mi nic innego i przeszedłem na benzynę.
Jeśli się taka cena utrzyma to będzie trzeba inst gazową z auta wy.....lić.U nas jakość gazu kiepska na dziesięciu literkach robię max 80 kilometrów po mieście ,a bywa ,że i 60km.Na paliwie na 100km potrzebuje 9l benzin.ABSURD z absurdem goni w tym kraju.

po ile wacha jest u was???? az niemozliwe. Ja pracowealem na JET wiem jaka jets polityka tej firmy ale niewiedzialem ze u was jest az taka niska cena. Pozazdroscic panowie. Jak ja zawsze mowilem ze gaz niebedzie sie oplacal to nikt niewierzyl

Jak ktos jest uprzedzony do gazu to zadne argumenty go nie rusza.

I tak sie oplaca.

A gaz jest po 1.85 gdzieniegdzie.

Niska cena wachy jest podyktowana niskim kursem dolara i euro, gaz jest w wiekszosci zza wschodniej granicy i o ile sie nie myle to nie jest rozliczany w ojro.

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-12-08 00:40:32 ]

Nieźle

W Gdańsku na gazie się opłaca

Tylko ile oni pociągną z tą ceną?????Jak narazie trwa to około miesiąca i wacha się pomiędzy 3,19 a 3,24.A trzydieści kilometrów dalej jest już po 3,89.Ten JET to jacyś cudotwórcy????

U mnie gassss reguralnie tanieje, co prawda po grosiku, ale zawsze.
W tej chwili kosztuje 1,91.
Na razie się opłaca.
Od stycznia wchodzi nowa akcyza - szacowana cena gazu (na mojej stacji) 2.15-2,20.
Jeśli w tym czasie benzyna nie pójdzie do góry, to faktycznie gazownia będzie się co raz mniej opłacać.

Po ile? jezu, a jak widze u nas benzyne po 3,70 to myslałem ze juz tanio

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2004-12-08 00:30:45, zool07 pisze:
Witam. U nas dzięki stacjom JET benzyna spadła do ceny 3,19 zeta za litr!!!

Czy czasem jedynka nie pomyliła Ci się z siódemką???

2 razy by się nie pomylił

O pomyłce nie mam mowy bo już cztery razy wache tankowałem ,a nie gaz.

Taka czarna dziura na wolnym rynku????
aż trudno uwierzyć, ale skoro tak mówisz...

Tylko nie wiem czy się cieszyć że zupa kosztuje 3,20 .....czy płakać że gaz tak podrożał????

Cieszyć z zupy.

Gaz to zło

Kumpel mi mówił ,że w Żaganiu (bliżej czeskiej granicy)na Jetcie gaz był po 2,89!!!!!Nie chciało mi się w to wierzyć pewnie tak samo jak wam w moje 3,20!

Cytat:
2004-12-08 00:52:11, Zoltar pisze:
Cieszyć z zupy. Gaz to zło

Zły gassss, to ten po grochówce

Dam znać kiedy wróci cena do normy...........Chyba ,że nie wróci!

Ale jedno jest pewne na zupie o wiele lepiej i sympatyczniej się śmiga niż na produkcie przemiany materii. Dawno tyle kilometrów prywatnym autem nie przejechałem na benzin.Coś koło pięciu lat....

hhhmmm pozostaje podejżenie że zupa jest wojskowa i zamiast na boczku to na skurach gotowana

Może rozpuszczalnika dolewają.????

rany Vacha za 3.19 to ja tez bym sie przesiad. chociaż umnie różnicy pomiedzy vachą a gaziorem niema zadnej w dynamice.

tylko pali troche wiecej zazioru..

tak czy siak żona astra narazie bedzie na PB smigac bo pali 5L a gazika pewnie 8 by lyknela wiec oplacalnosc znikoma a probnozowana cena zlego gaziora bedzie miala tendencje zwyszkowe niestety

takze spogladajac prawdzie w oczy nalerzy powiedziec ze CZAS SMIGANIA PO TANIEMU NA GAZIE ODSZEDL W ZAPOMNIENIE NIESTETY

ale zawsze mozna sie pocieszac ze disle tez dostaly po dupe i maja gnojuwe po 3.49 umnie na stacjach

Potwierdzam to co pisze "zool07". Smigam po Zielonej i faktycznie tak jest jak pisze.
Mimo wszystko gaz jest tanszy. A na jednej butli, jak sie postaram, zrobie 560 km. A benzyny jeszcze nigdy nie zatankowalem "na full" wiec nawet nie wiem ile spali na 100.

Cytat:
.Ten JET to jacyś cudotwórcy????

jacy tam cudotworcy to jeden wielki burdel. Firma dazy do jak najwiekszej ilosci klijentow. Zawsze maja nizsza cene wachy od innych stacji ale niewiedzialem ze az tak nizsza. Cena na JET jest ustalana w danym okregu i uzalezniona od cen na stacjach konkurencyjnych

za 3.19 wacha ja tez tak chce