| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ulik87 900tka Nałęczów | 2004-11-03 22:16:32 sluchajcie...za rok maturka...ja jedyne co dla siebie widze to mechanika...upatrzylem sobie polibude krakowska...ale tam trzeba matme i fize...matma spox..nawet powiedzialbym ze lubie...fiza...tu gorzej...nie ucze sie choc wiem ze musze...no ale...jak juz zdam ta maturke to chce wiedziec czy mocno trzeba byc dobrym z tej fizy?? ostro tam piluja?jakie konkretnie dzialy fizy musze sobie przyswoic? [nie chodzi mi o sama krakowska...ogolnie o kierunek mechaniczny]...nieweim co robic...inny kierunek mne nie interesuje...bo nic innego nie umiem =(...jesli moge powiedziec ze w mechanice cos umiem...ale taki lewy to nie jestem chyba!! |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2004-11-03 22:55:44 Dołaczam si edo pytania:0 Ps nawet nie mówcie ze z fizyki jest egzamin, bo w takiej sytuacjoi sie załamie |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-11-03 23:07:47 jezeli chodzi wam typowo o mechanike samochodowa to tylko na pk w krakowie jest. jak tam jest wypowie sie poochaty.
ja jestem na AGH na mechanicznym na 3 roku. kierunek automatyka i robotyka. z autami ma malo wspolnego. ale jest fajnie i ciekawie. ja zdawalem majce a co teraz jest o nie wiem. pociesze cie: cale takie studia to niemal fizyka co do mojego wydzialu to oprocz automatyki i robotyki jest kierunek mechaniki i budowa maszyn. tam jest kilka specjalnosci, niektore ciekawe a niktore mniej. poszukaj sobie w necie co ci pasuje. jednak typowego kierunku o samochodach jak na PK to u nas nie ma. pozdro |
lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2004-11-03 23:10:07 Studiuje na PK-WM w Krakowie, z fizyka jest jak ze wszystkim, zalezy na kogo trafisz... Generalnie u mnie w grupie nikt nie wiedzial o co chodzi ale udalo sie ta fize jakos zaliczyc, byl nawet egzamin jesli dobrze pamietam na 2 sem. Tak wiec nie ma sie co lamac, jak nie za pierwszym to za drugim razem, jak nie za drugim ... |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-11-03 23:15:26 Ja studiuję już 5 rok mechanike i budowe maszyn i nie wiem jakim cudem chcesz się obejść bez fizyki na polibudzie skoro mechanika to dział fizyki. Nie pękajcie, dacie rade, jestem co perawda z innej polibudy ale zagadnienia mamy podobne. |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-11-03 23:21:56 jestem na inżynierii środowiska na AR, pierwszy semestr, fiza jest najgorsza, straszny zapierdol.. nikt nic nie umie i jakos zaliczamy co nieco po kolei.. na szczescie jeszcze tylko kilka miesiecy i po wszystkim.. nie wytrzymal bym na kierunku gdzie fiza jest przez wszystkie lata. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-11-04 00:43:14 To sie podepne.
Na co isc. Łatwe przyjemne uczace czegos przechowalnia przed wojskiem.... i tak mi nikt nie iwerzy ze jakis debil mógł mi dac kategorie A |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-11-04 00:47:23 no ja jestem teraz kotem na WM na PK
hmm egzaminu z fizy nie zdawalem ani z majcy bo sie z laczonej dostalem natomiast wiem ze wy macie nowa mature i to zupelnie inaczej wyglada, prawdopodobnie gorzej ale na mechanicznym spoko jest podejrzewam ze pierwsze 2,3 lata to takie wstepy pozniej moze zaczac sie cos ciekawego ps. hehe w tym roku na 1 sem. koty nie maja fizyki hheehe za to podst. mechaniki ee tam chopy, co bedziemy o nauce gadac juz w polowie października bylem na tegorocznym rajdzie BEANA w niedzicy (30 min na piechote od slowacji no impreza full wypas, gardło zdarlem i zgagi sie nabawilem ;P zapisalem sie do ZSP no i juz szykuje sie rajd andrzejkowy jesli chodzi o imprezy (zachlaj praty i inne akrobacje) to WM nie ma na siebie mocnych polecam!! ....PK góra jest!.... |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-11-04 00:50:44 Jaka nowa ja mam 20 lat i na starej jade Koty to co innego one leca na nowej fajny bedzie ten rok nei ma ........ Ale nie martwcie sie mozecie swietowac bo jak sie nigdzie nie dostane to wybywam za granice na pare latek . Malec na czesci i do garazu |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-11-04 00:59:48 czuczu nie filozofuj
ja odpowiadalem autorowi watku |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-11-04 08:23:36
no widac ze kotem jestes ja teraz na 3 roku gdyby nie 2 przedmioty to bym nie mial co robic zupelnie. ake wczesniej byl zapiernicz. no i jeden fakt jest niezaprzeczalny jezeli chodzi o wydzialy mechaniczne: tam sobie baby raczej nie znajdziesz pozdro |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-11-04 08:31:17 no na miasteczku to ludzie sie tak bawia ze nawet wypadaja z okien
ale jesli chodzi o kobiety to zapomnij ze cos znajdziesz! chyba ze ci odpowiada..... ale co tam od tego sa rajdy integracyjne i akademiki ps. na przeciwko WM jest takie cos jak AWF... |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2004-11-04 10:11:31 Goorek, widziałem Twoją szkołe |
ulik87 900tka Nałęczów | 2004-11-04 12:54:12 no ja to sie napalilem na PK, WM, mechanika i budowa maszyn -samochody i ciagniki =)...nie mowie ze jestem z fizy slaby...tylko uczyc wzorow mi sie nie chce!!! tak to mniej wiecej kapuje...aha!!! skoro sie kieruje na mechanike to logiczne ze jestem swiadomy ze jest to dzial fizyki!!! przeciez jestem w 2 kl. lic. a nie podstawowki...chlopaki nie podlamujcie mnie!! tylko ze ja jestem z lubelskiego i chcialbym studiowac zaocznie[moze jakas robote by sie znalazlo]...a zaocznie sa studia inzynierskie a nie magisterskie jak na dziennych!!! to mnie troche zastanawia!!! i dzieki za zainteresowanie!!! |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2004-11-04 18:36:20
przesadzasz..... Studiuje na pierwszym roku mechanike i budowe maszyn na polibudzie szczecinskiej. Wydz. mech oczywiscie. Naprawde jest na czym oko powiesic, czasami po calym dniu na uczelni to az szyja boli ... Ojciec ktory jest po elektrycznym mowil, ze ponoc dziewczyny dziela sie na ladne, takie sobie, brzydkie....potem dlugo, dlugo nic.....i te z elektrycznego |
boombel F&F Sympatyk Asterix Kombix Dębica | 2004-11-04 18:57:13 no to ja wam tez powiem 2 lata temu zaczalem mechanike samochodową na politechnice rzeszowskiej... i sie nachodzilem tam caly jeden semestr.... poprostu MATEMATYKA, FIZYKA I MECHANIKA trzeba to miec w jednym palcu bo bez tego jest bardzoooo ciezko... a ja niestety musialem zmienic szkole na cos innego |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2004-11-04 19:11:27
wiedzialem jaka uczelnie wybrac |