MotoNews.pl

Za ile można kupić halogeny??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takie pytanko mam. Za ile można kupić halogeny do poldka?? I jeżeli ktoś zna dobry, tani sklep w Gdańsku, ewentualnie może przez internet?? Bo zdziwiło mnie, że jak sie pytałem w 2 sklepach to krzyczą ok 50 zł?? To normalna cena? Dzięki za pomoc. I szczęśliwego nowego roku życzę klubowiczom i odwiedzającym stronę!!!

Za 2 szt z Wesemu to normalna cena, zreszta 25 zł za sztuke to tak naprawde cena jest b.niska - dla porównaina halogen Hella (juz nie pamietam jaki model) kosztuje ok 150 zł od sztuki i to jest cena za halogen - badz co badz powinien lepiej sie spisywac od Wieliczkowego

Cytat:
2004-12-31 14:32:20, Redarrow pisze:
Takie pytanko mam. Za ile można kupić halogeny do poldka?? I jeżeli ktoś zna dobry, tani sklep w Gdańsku, ewentualnie może przez internet?? Bo zdziwiło mnie, że jak sie pytałem w 2 sklepach to krzyczą ok 50 zł?? To normalna cena?

Normalna za komplet Tyklo kup w plastikowej obudowie - te metalowe po pewnym czasie rdzewieja

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2005-01-01 13:07:32 ]

Cytat:
2004-12-31 14:57:57, road_runner pisze:
...te metalowe po pewnym czasie rdzewieja

co mozna zaobserwować u mienia....

Dzięki chłopaki, chociaż myślałem, że cena będzie oscylować w granicach 30 zł . No nic trzeba będzie wydać więcej, jak się chce mieć jasne halogeny, bo w moich sreberka starość zjadła.

Cytat:
2004-12-31 19:05:47, Redarrow pisze:
Dzięki chłopaki, chociaż myślałem, że cena będzie oscylować w granicach 30 zł . No nic trzeba będzie wydać więcej, jak się chce mieć jasne halogeny, bo w moich sreberka starość zjadła.

Na Allegro owszem można kupić taniej tylko trzeba "upolować". Ja sobie kupiłem 2 nówki za 35zł. Możesz też się porozglądać po jakichś hurtowniach motoryzacyjnych.

35 zł z kosztami wysyłki?

no ja moje do caro kupilem wlasnie za cos 47pln. mysle ze to dobra cena.