Pomoc przy zakupie kazdego auta w Niemczech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oferuje swoja pomoc przy kupnie dobrego auta w Niemczech. Wyszukam dla Ciebie interesujace oferty , przesle mailem zdjecia , zarezerwuje samochod u sprzedajacego , zalatwie za Ciebie wszystkie formalnosci w niemieckich urzędach. To wszystko ( jezeli juz wybierzesz auto ) zalatwiam w 1 dzien. W tym samym dniu jestes juz samochodem w swoim domu. Wyjazd moim samochodem.
Nie jezdze w poszukiwaniu aut na wycieczki po Niemczech. Jade po konkretne auto do konkretnego sprzedawcy.

Ogłoszenie to jest skierowane do osób , które są już zdecydowane na zakup auta i maja przygotowane fundusze na to.

Niezbedny jest pierwszy kontakt telefoniczny : 0 505 028 291
Moj bezposredni e-mail : marcoww@gmx.net[addsig]

Ja najpewniej bede zainteresowany. W Polsce laduje 13 stycznia i pewnie w okolicach 15-16 bede gotowy do wyprawy.

Pytanko podstawowe:
1- ile kosztuje Twoja usluga?
2. Skad startujesz?

Zobaczymy jeszcze czy sie zmienia przepisy odnosnie akcyzy, ja jestem wstepnie zainteresowany Honda Accord 1997 - 98, ale inne opcje tez wchodza w gre. Czy nie jest to zbyt mlode zeby zanizyc kwote na fakturze? Czy mozna zanizyc kwote kupujac z authausu czy tylko od prywatnego sprzedawcy?

Bedziemy w kontakcie.

Pozdro, Rysiu

Mysle masz jeszcze troche czasu do stycznia. W styczniu tez zmienia sie przepisy na 100% .
Jest zbyt wczesnie aby cokolwiek na ten temat mowic.
Skontaktuj sie prosze ze mna w styczniu telefonicznie.
Interesow nie zalatwiam na forum publicznym i niezbedny jest kontakt tel.

pozdrawiam

Jest taka ew. zebys to ty poszukal co by bylo w moim kregu zainteresowan ,czy Twoja pomoc ogranicza sie tylko do wyjazdu i zalatwieniu formalnosci ?

oczywiscie,
wlasnie tak to funkcjonuje. Mozesz otrzymac mailem oferty aut, wybierzesz , ja omowie to auto ze sprzedajacym , zarezerwuje i wyjazd.
Napisalem to wszystko w pierwszym poscie.

Bardzo prosze , aby kazdy zainteresowany kontaktowal sie wylacznie na mojego maila : marcoww@gmx.net

pozdrawiam