Tempomat w B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak sprawdzić czy mam tempomat?
Mam fuul wypas abs skóra tc klimatronic dziure w dachu komputer ale coś było nie tak bo:
mam wstawionu przełącznik wycieraczek od sedana a bude mam kombi
obudowa kolumny kierowniczej albo przeżyła włam do auta albo niewiem co
więc może i przełącznik kierunków mam nie swój
Znalazłem wtyczke do przełącznika tempomatu w której na jednym styku jest zasilanie, więc wnioskuje że mam gdzieś tempomat. Ale gdzie on jest??????????

Zajrzyj pod siedzenie

Pod siedzeniem to 30 kg piachu. A tempomat.... sprawa prosta: przyjedź na zlot - pokażemy.

DrA, cholero, nie dokuczaj koledze, w końcu tempomat to rzadko spotykana zabawka

Cytat:
w końcu tempomat to rzadko spotykana zabawka

dlatego koledzy zapraszaja kolege na zlot bo sami chca zobaczyc tempomat o ktorym do tej pory tylko slyszeli/czytali.

robert

Cytat:
2004-10-05 23:33:23, JanuszGnitecki pisze:
... w końcu tempomat to rzadko spotykana zabawka

E,, zbedne kilogramy.

Z prawej strony silnika (tam gdzie dochodzi ciegno przepustnicy). Z jednej strony dolaczona jest linka przepustnicy, z drugiej linka tempomatu, ktory znajduje sie blisko filtra pylkow. Jesli od przepustnicy masz dwie linki to masz tempomat.

Cytat:
DrA, cholero, nie dokuczaj koledze, w końcu tempomat to rzadko spotykana zabawka

Niestety bede... wyszukiwarka dziala i nie trzeba walic postow jak z karabinu zeby sie czegos dowiedziec.

Dżinks wszystkim.
Lajf is brutal - po tempomacie zostala mi tylko wtyczka więc temat zamknięty. Chyba że da sie go zamontować. Ile to może kosztować? wie kto?

Ponadto jeg sterowanie znajduje się w lewym przełączniku świateł i kierunkowskazów.

gdzie treba zapukać żeby zamknąć post?
Może poprosze Urgu zamknij post- Dziękuję