BIAŁE LAMPY DO COUPE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś wie ,gdzie można dostać białe lampy na tył do coupe
96-99 widziałem tylko do modeu od 99r i do santa fe??????????

u nas gosciu w lodzi ma w coupe I takie
i kupil je w firmie:

Zastec

oni moga takie zalatwic - wiem bo sam do nich dzwonilem
koszt okolo 800zł to sa chyba lampy firmy altezza
daj znac co zalatwiles z nimi ?

a moze wiesz gdzie maja dokladki przedniego zderzaka do coupe I i jakies fajne progi ???

Pozdrawiam Zastec

o kurcze wlasnie sciagnalem cennik z ich strony i te lampy maja za 970 zł - drogo
bo wczesniej mieli za chyba 800-850zł

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2004-11-02 14:25:25 ]

Dzięki za informacje ,kurcze troche drogie te lampy
jeszcze poszukam u niemieckich sąsiadów ,mam tam kumpla
może mi coś znajdzie taniej

jesli moglbys to spytaj kumpla gdzie i za ile mozna nabyc w niemczech jakies fajne progi i przedni zderzak lub jego dokladki do Coupe I
a i moze taki fajny spoiler o ksztalcie (z boku) pletwy rekina mocowany tak jak oryginalny w 3 miejscach ze swiatlem stop - na wielu zdjeciach tuningowanych Coupe I taki maja !

a co do lamp to tez moze w przyszlym roku pmysle wiec daj znac jak bedziesz cos wiedzial

jak szukalem tych lamp na stronach z za oceanu to kosztowaly cos okolo 200 $ USA ale one inaczej maja kierunki wiec sie nie nadaja no i koszt transportu
wiec jak widac polski importen niezle se liczy (to byly chyba altezzy)

Pozdrawiam

Znalazłem strone z katalogami do hultajów ,spojlery i takie tam pierdołki tylko żeby euro jeszcze niżej stało to było by super
http://www.ath-hinsberger.de/

dzieki
ale ceny z kosmosu
jak dla mnie
chyba trzeba bedzie cos w Polsce szukac na indywidualne zamowienie lub dorabianie w jakiejs firmie tuningowej
ciekawe ile to wyjdzie ?

Pozdrawiam !

zalezy czy myslisz o przerabianiu samych lamp czy miejsca w których się one znajduja i wpasowaniu od innej furki jesli opcję numer 2 to lepiej odłóż kaske i kup oryginały bo całkowite koszty wyjda bardzo podobne

moze to Cię zainteresuje

175 $ + koszt przesyłki

w odpowiednim topicu dam link do tej firmy bo mają sporo części do Hyundai (niestety nie do Ponych )

To co widać to lampy z czerwonymi kierunkami na rynek amerykański z przesyłką pewnie wyjdzie na to samo co w polsce
najbardziej odpowiadają mi białe eurolampy ,tym bardziej że mam
fure w czarnym kolorze