| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-01 02:45:32 Jak w temacie. Inicjatywa spontaniczna dlatego termin taki trochę ponadnormatywny Wszelkie info i ustalenia na bierząco będą się pojawiać w >> TYM TEMACIE <<. To tak na wypadek gdybym czegoś nie zdążył przekazać... ps. Wiem że odstępuje tu od zasady którą sam ustanowiłem ale podwieszam ten temat gdyż jest bardzo mało czasu na zorganizowanie się i zależy mi na tym żeby wszyscy zainteresowani szybko go dojrzeli. Na drugi dzień już zniknie więc proszę kolegów-strażników o wyrozumiałość |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2004-11-01 07:50:04 Dlaczego ten Topic został podwieszony ? |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2004-11-01 07:53:28 dlatego ze nie ma kosekwencji w tym co sie tu robi , po to chyba został stworzony mało czytelny topic spoty zloty w którym na bieżaco powinny byc usuwane stare informacje a nowe dodawane hmm może sie nie znam |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-01 08:16:02 Wyraźnie napisałem, że będzie wisiał tylko przez jeden dzień bo później przestanie być aktualny. Po to m.in. został zrobiony porzadek (i będzie jeszcze większy niedługo) w wiszących, żeby w razie potrzeby można było coś podwiesić nie zajmując całej strony tym samym. Przestańcie się czepiać bo jest dużo do zrobienia i nikt się do tego nie kwapi i prawdopodobnie i tak my to zrobimy... |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-11-01 12:47:35 Bo Moderator jest ponad prawem To nie jest złosliwe ale rpawdziwe jak ktos ma jakies ale do pracy moda to moze sie poskarzyc conajwyzej do admina jezeli uwaza ze robi źle.. Decyzji moda sie nie kwestionuje poczytajcie regulamin |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-11-01 13:01:01 totalny bezsens, spot we wtorek gdzie wszyscy po dlugim weekendzie beda mieli w pip roboty i napewno znajda czas tym bardziej na poligon. nie wszyscy sa bezrobotni i sie nudza race .. |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2004-11-01 15:29:48 Race ja nadal nie czaje . .. widze ze sa lepsi i lepsiejsi .... |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-01 16:27:11
Toć to nie żaden regularny i zorganizowany spot, ino spontaniczne spotkanie "przy okazji". Można się przecież spotkac i pogadać na żywo, bo to zawsze lepiej niż przez neta. Nie trzeba od razu konkursów i parady przez miasto - ot po prostu jest okazja (dobra jak każda) żeby się spotkać. Można zlookać nowe autko w klubie i wybadać postępy u innych A normalny łikendowy spot to swoją drogą sie zorganizuje. RanchoParty np. bym chciał 13-14.11 skręcić, ewentualnie 27-28.11 jak nie da rady wczesniej. To jest tylko info że kilka osób będzie i kto chce też może się pojawić na słówko. I tyle. ps. Odklejam bo szkoda mi klawiatury na niektórych - nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego jak dziecku... |
Sobot F&F Sympatyk Ford Fiesta Bydgoszcz | 2004-11-01 22:37:50 Ja odpadam niestety podpisuje się pod postem Zoltara. PRACA!! |
cool_gacek F&F Sympatyk E39 535 Londyn (UK) | 2004-11-02 08:31:01 ja tak jak zoltar - w pysk roboty a w srode mam jeszcze pogrzeb wiec niestety ale nie
pozdro |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-03 01:47:52 Spocik "objazdowy" zakończony pomyślnie, trochę gratów mi przybyło, sporo osób spotkałem, wiele się dowiedziałem Na spociku "właściwym" oprócz mnie i Jarbar'a (tu dzienx jeszcze raz za drobiazgi) pojawił tylko Czeczun, który później towarzyszył mi jeszcze prowadząc przez Toruń (po zmroku trudno się połapac ![]() |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-04 11:57:47 Fotorelacja:
Szpiegowskie fotki jednej z najlepszych rajdówek w północnej Polsce (bez silnika, który widać wyżej) Precyzyjna regulacja zasilania dwoma gaźnikami wyczynowego silnika (+30 donkey power extra) |
Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2004-11-04 12:07:54 Szkoda, ze nic wcześniej nie wiedziałem... ale looooz...
A malec Sobota odaplił... raz Yo... rally cellar dawa rade |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-11-04 19:53:19
a Ty co szpiegujesz moja fure co? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-04 19:57:56 No ktoś musi - inni też chcą wiedzieć jaki styl będzie panował w przyszłym sezonie |