Radosne spotkanie klubowe 31.10.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na Radosne Spotkanie Klubowe 31 pazdziernika 2004 roku na godzine 18:00 do naszego biura. Zapraszam rowniez wszystkie osoby ktore nam pomagaly w zlocie

Z miłą chęcią zobacze się z ekipą zlotową

postaram sie pojawic chociasz na chwilke

To w takim razie trzeba bedzie zabrac przyzady na wstene pasowanie na klubowicza

Nie obiecuje czy bede, zalezy od roboty . Adam jak bedziesz mial cos waznego to podjedz do mnie

zjawie sie na napewno pozdro :0

ok pojawie się...no to do 31-go

Mnie nei bedzie bo leze w łózku i do wtorku mam łba nei wychylac spoza kołdry ....

ja nie obiecuje bo zawsze mowie ze bede a mi cos wypada ale bede sie starac zeby byc

Ja oaczywiście bede!!!
To do niedzieli!!!

a moze by tak przesunac spodkanie na godzine 15:00 co wy o tym myslicie.jak ma ktos sie wyspać to i tak sie wyśpi.Zachecam bardzo pozdro

Mi odpowiada 18 wiec bede na 100%
Ciekawe coto za radosne nowiny zacznie prezes rozglaszac.

Oki zbieram sie na spotkanko.........

nim i po spodkaniu bo mase osob bylo spx oby wiecej takiej fekfencji na spodkaniach

No to zabraklo krzesel, trzeba bylo fotele i kanape przynosic
Oby tak dalej bo czuje ze normalnie bedzie kosos.
Z miniem zlosnikiem, vilim nadgorliwcem i czuczem czuczem
Oni sa najlepsi
A Kosa az tak sie podniecil ze Minia nam zbil

No i witamy nowych: Siwego i Macka

sorrki chlopaki ze sie nie zjawilem ale przedluzyl mi sie wyjazd do rzeszowa i nie zdazylem wrocic, to byl ostatni raz ze mnie nie bylo poprawie sie

No niestety kosa pobił Minia......
Oj bedzie sie działo - nie napisze gdzie bo potem bedzie sie sie wtracam w sprawy ........ ja nic nie napisałem....

ps. Vili mówi adamo ze za nadgorliwca masz .............. sam sie ocenzurowałem.....

No to juz do rekoczynow tam dochodzi ? Mam nadzieje ze to zart.

Zoom to zart w sumie.
Kosa poprawiał skórzaną kurtke i jak poelciał rekaw w minia to az go zamroczyło - tak wygladało a jak było nikt nwe wie.
Moze to tylko sprzeczka ..... no wiecie ten tego ja nic nei pisze....

Aha chciałem napsiac ze Minio na bank nei ejst kobieta ani pedałem i przepraszam go za to ...

na spodkaniu było cool .Oczywiscie zjawiło sie prawie całe grono klubowiczów oprócz kilku.Jak na nastepnym spokaniu 28 bedzie tyle samo a napewno moze byc jezcze wiecej to adas musi juz szykowac miejsce dla pozostałych bo nie bedzie miejsca do siedzenia