Szukam TANIEJ lawety Bielsko -Sosnowiec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie , mam do przewiezienia (będę miał) Auto wielkości Poloneza , (buda z zespołem napędowym)bez tapicerki , na trasie Bielsko (żywiec)- sosnowiec . Ile może kosztować transport (laweta , przyczepa , co kolwiek , samo nie pojedzie hol odpada) i czy ktoś z klubowiczów sympatyków mam możliwośc zorganizować taki transport za nie duże pieniądze ...i jaka by to miał być kwota , chodzi o to by nie podwoić ceny zakupu...

niestety nieporatuje cie ale kwota paliwowa takiej trasy z Jelesni POd sosnowiec (jelesnia jest okolo 12 km za zywcem w strone korbielowa) z przyczepa zaladowana 700kg belek wyniosla Scenicem 4*4 130 zl za SAME paliwo.

wypozyczenie lawety 70-100zł (+kaucja zwrotnaok 300zł)

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

witam a jak to jest z ciagnieciem auta na lawecie czy trzeba miec prawojazdy na przyczepy??

ta, B+E

dzieki

Mógłbym ci to przewieść za ok 300zł.Ducatem lawetą, tylko kwestai kiedy byś to chciał.

jesli jest lawetya jedno osiowa to mozesz na b ciagnac ale nie wiem czy sa takie lawety.

tu nie chodzi o ilość osi! chodzi o masy zestawu. chyba że macie konkretne przepisy to chętnie znowelizuje swoje dane

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Dzienki KAZA , żywiec chwilowo nie aktualny , bo silnik w aucie nie za bardzo ma kompresje , a dać kase za kolejne DOHC do remontu...
mam inny pomysł , ale to sie ciągle zmienia , gdyby sie znalazł kupiec na 132 to wszystko było by prostsze ...