| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-10-26 10:30:06 Ja tu zajety robieniem zlociku jakos przespalem wazny fakt i uswiadomilem go sobie podczas ogladania fur i wybierania najladniejszych a wiem mamy naprawde niezle perelki w klubie!
Lancia Rafala Co to on znia zrobil, swiatla od brawo i od astry, dwa kolorki, niesmowicie grajace i wygladajace audio, skorka, felusie 17, niziutki, ciemne sybki no i ten napis mafia. Autko poprostu cudne Krzysia Calibra Jest jeszcze ladniejsza niz rok temu jak zostala autkiem zlotu, teraz 2 miejsce w car audio, furka ladnie ospojlerowana, niezle audio ktore nie dosc ze wyglada to naprawde niezle gra, no i jak odwalil silniczek, poprostu bomba. Danela CRX Piekny czerwony kolor, niziutkie auto, tez nowe zderzaczki i lampy z tylu, skorka w srodku, niezle audio, skorka. Autko poprostu wyglada bombowo no i zdobylo nagrode najladniejszego crx na zlocie crxow. Guzika BMW Guzik niedawno troche przerobil bmke, usunal zaglebienia, ladnie pomalowal, namalowal sobie taza, zmienil lampki, to wszstkie z jego niesamotymi felami (9cali), fotelami od m3 tak ladnie wspolgra ze wedlug mnie jest to jedna z najladniejszym bmek w polsce. Vilego Maluszek Poszezony, caly przerobiony, drzwi bez klamek, czysta klapa, zmienione zderzaczki, zmienione obicia w srodku, ciemne szybki, ladny kolorek, alufelusie, niesamowity rysunek smoka. Maluszek poprostu pierwsza klasa. Poprostu zeby poogladac furki na ktorych widok oczy dretwieja nie trzeba jechac dalej niz na spotkanie klubowe! A do tego kazdy z nich ma czym depnac Jestem dumny z was chlopaki. |
Stecyk User Stalowa Wola City | 2004-10-26 10:35:17 tylko pozazdroscic takich carow |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2004-10-26 17:18:59 zgadzam sie z toba adas ze te autka załógują na miano "niesamowitej furki klubu".Tylko szkoda ze niestety ja nie mogłem byc docieniony i sie popisac na tym zlocie moimi przróbkami poprostu wszyskie moje plany "szlag trafił",zawiodła firma która miał mi dostarczyć spoilery ,mało tego po dostarczeniu jednego z nich tylko okazało się ze nie pasuje wymiary miał tak jak do fiesty chyba,mniejsz z tym miałem miec autko przerobione w 100% a tu totalna klapa .Mam nadziej ze na nastepnym zlocie zostane doceniony i zasłuze na miano "niesamowitej furki klubu" bede sie o to bardzo starał.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i fanow KTSW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-26 17:24:11 A ja tam sie ciesze ze mam zwykłe auto.
Jestem praktycnie u kazdego na fotkach ..... Wiec pomimo braku spoilerów auto sie podobało...... A p ozimie bedzie się podobać bardziej .. |
Rafauu User Mitsubishi Lancer EV ... Zdziechowice | 2004-10-26 19:08:48 Heh dzięki Adaś, a kiedy ty do nas dołączysz??? |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-10-26 19:16:56
Czekamy z niecierpliwoscia |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-10-26 19:37:54 a czym sie majer wykazał może byś Adamo cos napisał co takiego niezwykłego zrobił !! |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-10-26 19:46:29
No jak to Mayer swietnie tanczy breaka |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2004-10-27 10:31:00 swietnie to bedzie na nastepnym zlocie bede próbował przez cały zlot przyciagac ludzi róznymi atrakcjami zorganizowac jakies party z dobra muza na zakoncznie zlotu i przedewszystkim wiele konkósów które maja na celu przyciagnac uwage ziedzajcym jak i zarówno uczestników tego zlotu jak na to dostane pozwolenie to wreszcie sie wykaze i no na nastepny zlocik cara juz bedzie zrobiony.A co do breka to moze az tak swietnie nie taŃCZE ALE ZA TO DANCE ELECTRO to juz inna bajka heeh pozdro !!!!!!!!!!!!!!!! |
zoom User zoom zoom | 2004-10-28 02:46:52 Szkoda ze wiekszosc autek idzie w tuning optyczny... Ja tam plastiku (spojlerow) nie lubie. Wole seryjne auta z nieseryjnymi motorkami. No ale tak juz jest w naszym kraju ze niekazdego niestety nie jest stac na spelnienie swoich marzen tuningowych. Nie przecze rownierz ze auta wymienione przez Pinga kiepsko zrobione. Mi sie bardzo podobaja i doceniam trud i serce wlozone w te furki i w te ktore nie byly wymienione. Trzeba tez patrzec na ludzi ktorzy maja wielkie chceci ale niestety nie zawsze moga...
Pozdrawiam. |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-10-28 08:26:57 myśle w przyszył roku pare ładnych furek jeszcze do nas dołączy !! |
Guzol User Bmw E-36 coupe Stalowa Wola | 2004-11-04 19:25:18 dzieki Pingu P.S. profesor Miodek by mnie zadusil za tak zbudowane zdanie i strasznie rozbudowane , ale jak trza to trza Pozdrawiam Guzol z bordo 12 letniego prodiza |
kopnik_ User honda civic stalowa wola | 2004-11-06 01:49:42 No no chopcy zostali wyróżnieni Ja także im gratuluje zajebistych furek szcególnie koledze z Lanci |
Rafauu User Mitsubishi Lancer EV ... Zdziechowice | 2004-11-06 07:44:35
Tenks Kopnik! A jak tam twój popierdalacz?? |