Sony CDX-R3300 - czy warto? A może jakieś inne?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Pytanie jak w tytule? Nigdy do tej pory nie miałem radia sony i mówiąc szczerze nie mam pojecia jak wygląda w tej marce relacja jakość/cena. Bardzo proszę o opinie ludzi mających jakieś doświadczenie ze sprzętem tej marki. Do tej pory miałem radia Alpine i Clarion i boję się że po zmianie poczuję się zawiedziony. Dodam że podoba mi się również PIONEER DEH-P3630MP. Może napiszecie które lepsze?

[ wiadomość edytowana przez: grzmar dnia 2005-02-08 10:08:57 ]

Witam !

Ten temat był już kilka razy poruszany na forum ... ale przypomnę że ani razu Sony nie wyszło z tego obronna ręką. Osobiście wybrałbym Pioneera, ale podkreślam że to moje zdanie i napewno znajdzie sie ktoś kto nie będzie sie z nim zgadzał.

Pozdro.

No skoro wczesniej miales radia Alpine'a i clariona to zmiana na sony moze byc niezbyt dobrym wyjsciem. Choc ja przesiadlem sie jakis czas temu z Alpine'a na sony i nie bylo tak zle. Sony sa dosc dynamiczne. Kwestia posluchania, mysle ze roznica bedzie zauwazalna, ale czy na niekorzysc?? to juz kwestia gustu.

Wygląda na to że zdecyduję się jednak na pioneera, tym bardziej ze mozna go kupic w sklepie juz za 756 PLN. Dzieki za podpowiedzi, dzisiaj ide posluchac w sklepie jak brzmią.

Pioneera kupil sobie szwagier ostatnio i jest zadowolony. Mi sie podoba biale podswietlanie i wykonanie tego radyjka.