ELPIGAZ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.elpigaz.com/
słyszał ktoś o tej firmie bo zastanawiam się czy założyć tam gaz

byłem tam na zwykłej regujacji.. nie polecam, zero indywidualnego podejscia do auta, taśmowa regujacja, standardowe nic nie mówiące odpowiedzi na pytania.. firma ładna, ale klientowi chodzi o to zeby gazownik myślał, a im sie zwyczajnie nie chce, bo pewnie niewiele wiedzą.. ale moze trafilem na takiego trepa.

Cytat:
2004-11-08 23:08:31, mille pisze:
byłem tam na zwykłej regujacji.. nie polecam, zero indywidualnego podejscia do auta, taśmowa regujacja, standardowe nic nie mówiące odpowiedzi na pytania.. firma ładna, ale klientowi chodzi o to zeby gazownik myślał, a im sie zwyczajnie nie chce, bo pewnie niewiele wiedzą.. ale moze trafilem na takiego trepa.

Witam!
To byłeś w Elpigazie za Ogrodami?
Też tam kiedyś byłem i człowiek faktycznie nagadał sie dużo - ale mniej zrobił... Choć nie powiem podregulował mi dość dobrze.

O firmie elpigaz nic minie mów a wszczególności o oddziale w Skórzewie , jak przyjedziesz zakładać instalke to są bardzo mili a jak przyjedziesz na naprawe drobnej usterki to mają cie w d...
i i słyszysz od pseudo mechaników głupie teksty ale można to wytłumaczyć tym że mają minimalną wiedze . Jak chcesz coś zasugerować to wypraszają cie do poczekalni . Oni tylko patrzą zeby im się zgadzały parametry na urządzeniach diagnostycznych , a jak nie daje sie dobrze wyregulować to zganiają na reduktor który w moim przypadku był nowy.

Cytat:
2004-11-09 13:17:02, pancho pisze:
O firmie elpigaz nic minie mów a wszczególności o oddziale w Skórzewie , jak przyjedziesz zakładać instalke to są bardzo mili a jak przyjedziesz na naprawe drobnej usterki to mają cie w d... i i słyszysz od pseudo mechaników głupie teksty ale można to wytłumaczyć tym że mają minimalną wiedze . Jak chcesz coś zasugerować to wypraszają cie do poczekalni . Oni tylko patrzą zeby im się zgadzały parametry na urządzeniach diagnostycznych , a jak nie daje sie dobrze wyregulować to zganiają na reduktor który w moim przypadku był nowy.

Też byłem w Skórzewie.. pod tym co napisałeś podpisuje sie 4 łapami!

instalacja nie odzwierciedla montazystow Panowie!!!!

Elpigaz to dobre instalki pod warunkiem fachowego montazu, lepiej w tym wątku "pojechac" po zakladzie montujacym niz po marce instalacji!!!

Polecam Elpigaz Bialystok...dobry zaklad i z nimi zero problemow

Cytat:
2004-11-10 11:28:09, Petersen pisze:
instalacja nie odzwierciedla montazystow Panowie!!!! Elpigaz to dobre instalki pod warunkiem fachowego montazu, lepiej w tym wątku "pojechac" po zakladzie montujacym niz po marce instalacji!!! Polecam Elpigaz Bialystok...dobry zaklad i z nimi zero problemow

Racja
Polecam Elpigaz - Sowier Sp. z o.o. Kraków ul Wrocławska 97

Cytat:
2004-11-08 18:58:40, nogal pisze:
http://www.elpigaz.com/ słyszał ktoś o tej firmie bo zastanawiam się czy założyć tam gaz

J a mam Elpigaz i w ogóle nie narzekam na niego

Ja mam Elpigaz i w ogóle nie narzekam na niego