ZLOT W NIEDZIELĘ !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Przypominam wszystkim Warszawiakom że w tą niedzielę jest Zlot na Cargo !!!
Zbiorę kase na naklejki i będę robił nowe fotki na moją stronę o Zlotach !!!
A Lasombra może będzie miał koszulki...

Jak mówiłem tak zrobię i będę na Cargo około 11:00 -11:30
Do zobaczenia

ja niestety nie bede mogl byc musze rano byc we wroclawiu. kase na naklejke podam chyba przez ciebie diackonie(kuszulkami rowniez chyba cie obarcze)

Ja też oczywiście będę ok.11.30...

nie ma sprawy Wojtku, koszulki jak będą odbiorę, za naklejkę założę w w Niedzielę.

Był tu kiedyś taki link jak tam dojechać i gdzie to dokładnie jest. Zapoda ktoś?

QLogic jedziesz ul. Żwirki i Wigury w stronę lotniska i po przejechaniu skrzyzowania z Hynka na pierwszych światłach za wiaduktem skręcasz w lewo w 17 Stycznia i cały czas do przodu ul.Wirażową aż do samego Cargo.

Pozdrawiam - Diackon

Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2002-12-28 12:33:39 ]

Aaaa to spoko, wiem gdzie. To do jutra

Bardzo mi przykro panowie ale niestety nei bede mogl byc jutro na Cargo gdyz o godzinie 10. 30 mam spotkanie w sprawie swojej uczelni...
nie moge go przlozyc bo termin zostal mi narzucony odgorne i nie mam na niego wplywu a sprawa jest dla mnie bardzo wazna i nie moge jej zarzucic...

wiecie konflikt interesow

Bardzo was przepraszam warszawiacy...
Jesli chcecie z tego wysunac konsekwencje, to je poniose.. ale na prawde zbyt wazna jest dla mnie ta sprawa...

Pozdrawiam
Lasombra

"Chcecie mojej głowy?? proszę weźcie ją, ale nie będzie ostatnia" - Danton

a i jeszcze jedno, koszulki..
moj ostatni list ktory dostalem od firmy opublikowalem...
Cytat:
no dosłownie na dniach kończymy
jeszcze w weekend podam coś konkretnego..

wiec jeszxcze zadnych wiesci nie doatelm ale sadze ze w poniedzialek sie wyjasni... w kazdym badz razie
Łukasz wisisz mi kase mam przyjechac z ekipom i qurde odebrac characz ??

Jeszcze raz przepraszam za jutro ale na prawde nie moge...

a ja........

.....tradycyjnie.....

.....będe

qrde zaspalem ehhh

Diackon też zaspał.... bo balował........
W sumie nie macie czego żałować..... dla mnie to był najgorszy zlot jaki był do tej pory......

Było nas pięciu...
1. Ja
2. MaciekGT
3. QLogic
4. jakiś Piotrek którego nigdy wcześniej na oczy nie widziałem...
5. Tomek Mydłowski

6. Diackona spotkaliśmy w drodze powrotnej...

Lało jak cholera i dupa mi zmarzła od zimna... fotki też nierewelacyjne wyszły bo deszcz na obiektyw mi padał...
w sumie wyszło 20sztuk... umieszczę je niebawem na mojej stronie...

ten którego nigdy na oczy nie widziałeś to Sahel
Stara gwardia

a mówiłem pojechać do Galerii Młotków???
tam było ciepło....było żarcie....i parking kryty

Jak dla mnie było Cool

I w końcu sam pojechałeś?

W lecie to będzie fajnie - ciepło, widnpo, aluski się założy i dopiero wtedy będzie cool

lukasz..ale pozostaje problem zaplacenie ci za naklejke..myslalem ze to zrobie na zlocie moze tak ja probowalismy ostatnio podjade w tygodniu w okolice rotundy i wyskoczysz ze szkoly..oczywiscie nie w tym tygodniu bo ja przynajmniej szkoly nie mam wtedy hehe

Zlot jak zwykle w deszczu, normalka... dla mnie skończyło się tak jak przeczuwałem - 39 stopni i ciepły kocyk... będę tak tkwił chyba do wtorku..

nie nie pojechałem sam

w Galerii siedział już cały Orlen-Team..... taka organizacja zborjno-terrorystyczna której jestem czlonkiem

a z esperaków dojechał sahel

kuruj się panie Maciek!!! zdrówka życze......

....i MÓWIŁEM ŻE JEST ZIMNO

Przepraszam Panowie zachlałem i zaspałem no i efekt był taki że się spóźniłem. Po drodze na 17 Stycznia minął mnie MaciekGT przy skrzyżowaniu (chyba mnie nie zauważył ), później za drugim winklem na Wirażowej mineło mnie ciemne espero ( nie rozpoznałem , ale było podobne do esperaka Piotra ), no i Łukasz czekał na mnie na poboczu, chwilę pogadaliśmy no i uuuuuuurrrrrrrrrrrra na Ursynów.

Łukasz szkoda że nie pojechałeś za mną , później na Ursynowei miałem nadzieję że cię zobaczę ale..... niestety. Czy dlaeko twoja Miss mieszka od Multikina??? Jak już bywasz na Ursynowei to może czasem się spotkamy