MotoNews.pl

Poranny SMS.......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wstaje rano wsiadam do Omy wyjmuje komórkę a tu: masz nową wiadomość.
Wchodze i czytam:
"Czy interesuje zamiana na BMW 730 z 1994 roku, kolor grafit metalik, skóra full wyposażenie, klima stan bardzo dobry"
I co Wy na to ?
Olać czy gra warta świeczki?
BMW w częsciach droższe ale tak naprawdę nigdy nie brałem pod uwage takiego auta a tu nagle taki sms....macie jakies pomysły czy olać propozycje?
Nie musze dodawac ,że oma piękna tylko silnik ciut za słaby...

Będziesz Miał Wydatek ... żadna marka nie popsuła mi nerwów (i nie tylko mi ) tak jak BMW 730 automat z 1992r . Teraz przesiadłem się na poczciwą omege z 90 roku i mam święty spokój, chociaż jest to dla mnie autko przejściowe. Beta wygląd ma kozacki i zwraca na siebie uwagę jednakże nie polecam.

BMW może i tak(kwestia gustu), ale nie serii 7, niestety też taką miałem, jest to najlepszy drenaż dla kieszenia jaki znam, jak wszędzie wszystko jest OK dopóki nic się nie zepsuje, bo tak to Będziesz Miał Wydatki, jeżeli już to myślał bym o serii 5

Przynam uczciwie, że nie zamierzam zamieniać z wielu powodów.
1.Częsciej kradną - Wawa
2.Marka się zdeprecjonowała przez dresiarzy
3.Za duzy silnik jak na moje i rodziny potrzeby
4.Droższa eksploatacja
5.Bardziej skomplikowana budowa a co za tym idzie za dużo elektroniki.
6.Potrafi robić fochy gdy zastosujesz zamienniki a nie oryginaly
Generalnie Nie - co nie zmienia postaci rzeczy, że chciałem Wasze opinie poznać.

ZDRADA !
olać bmw, kupić C36GET, C20LET, X30XE, C30XEI

pospawać

nie jesć

wypruć fotel, wstawic stołek marki ZYDELEK

Cytat:
Za duzy silnik jak na moje i rodziny potrzeby

rozumiem że to żart?

nie wyprodukowali jeszcze silnika który byłby za duzy

może i V16 2500KM z dragstera i ma ciut nadwyzke mocy, ale żeby zaraz za duzy????

zupper:
No jak mogłeś!
Trzeba było zapodać tego posta na forum BMW, a nie psuć krew Omegomaniakom myślą o jakiejkolwiek zamianie

ps. Dla porządku i zdrowia psychicznego klubowiczów to pewnie i posty w stylu "Sprzedam Omegę" też powinny być tępione , o ile sprzedający jest klubowiczem i pozbywa się Omy na rzecz jakiegoś obcego ustrojstwa.

Te silniki urg są dla mnie niczym z innej galaktyki.Zabić się potrafię i na 2 litrach. Jestem na etapie samochodu i potrzeb rodzinnych a nie wyścigówki.Swoją OMĄ jechałem na maxa 170 /wiecej się bałem/ i na Polske w zupełności mi to wystarczy.
Co do pojemności to fakt nie ma substytutu na nią..no chyba, że większa pojemność ale to zawsze koszta a ja pieniędzy nie rodzę ))

Cytat:
2005-01-28 09:36:45, Solltys pisze:
zupper: No jak mogłeś! Trzeba było zapodać tego posta na forum BMW, a nie psuć krew Omegomaniakom myślą o jakiejkolwiek zamianie ps. Dla porządku i zdrowia psychicznego klubowiczów to pewnie i posty w stylu "Sprzedam Omegę" też powinny być tępione , o ile sprzedający jest klubowiczem i pozbywa się Omy na rzecz jakiegoś obcego ustrojstwa.

broń Boże....chciałem jedynie Wasze opinie poznać....
only oma

zastanów się..........w 7 jeszcze bardziej poczujesz się jak prezes

peace

Cytat:
2005-01-28 13:50:24, omegafan pisze:
zastanów się..........w 7 jeszcze bardziej poczujesz się jak prezes peace

e.....wole Omę i tak się za autem oglądają z zupęłnie innych powodów niz za BMW )

Na poważnie, to w tej BMW jest silnik 3.0 V8 218 KM.
Manual pewnie.
Bardzo dobry motor - obiektywnie mówiąc.
Mój mechanik mnie ostatnio wiózł czymś takim.
Wrażenia pozytywne, cicho i przyjemnie.

KOszta - część elementów pochodzi z jeszcze starszej BMW e32. Wcale może nie być tak drogo.
Mówiąc to porównuje do kosztów mojego auta.

Pozatym za mały silnik jak dla mnie

P.S. Takie BMW po dobrej cenie można nabyć po ok. 33 tys. Ale to juz minimum. Na ogół 35-36 tys.
Twoja Omega jest z 94, czyli różnica cenowa jest 2 razy nieomal.

Zamień się. Sprzedaj BMW za 32 tys. Kup Omege mv6.

[ wiadomość edytowana przez: boogie dnia 2005-01-28 15:52:58 ]

Cytat:
pospawać

nie jesć

wypruć fotel, wstawic stołek marki ZYDELEK

czysta reklama Omegi