MotoNews.pl

[125p]Ktory ladniejszy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
taki:

czy taki ?:

tzn jezeli jush to te chromowane to jakies by byly 14 lub 13 - szerokie - bo tutaj to Krzych00 zrobil w 5 sec takie 15

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2004-11-10 01:20:34 ]

chromy super tak amerykancko...jak dla mnie rewela !!!

zdecydowanie górne bardziej mi pasują do klasyka. dolne takie robią z kolei zadziorne wrażenie - prawdziwy bandit ;P

Pomijając oczywiście fakt że do klasyka najlepsze by były klasyczne...
Takie chromy jak na górnym mogłyby być niezłe, ale bez żadnych bajerów na środku - sama szprycha. Jednak na tych co jest tyz mnie się bardzo podoba. Reasumując - wszystko tylko nie poszerzaj błotników .

gorne + pneumatyczna zawiecha

no no no - nie rozpedzajmy sie
@rejs - do blotnikow sie nie dotykam

stasiu, zdecydowanie gorne!

gorne zdecydowanie bardziej pasuja tyle tylko ze maja to badziewie na srogdu...mam nadzieje ze da sie to zdemontowac

Hmm...te chromy fajne, ale szczerze mówiąc to te, które masz mi się bardzo podobają.

te co teraz masz (2 zdjecie) !!!!

jak wyżej fotka 2-wiesz mysle że troszke mogła by mu pupka nizej siedzieć

mmnie sie bardziej podobaja 1, ale zalezy co dalej chcesz z autem robic. A w ogole to obie sa fajne

to gorne zdjecie jesli to na srodku to centralna sroba to zostaw

Te co masz są super i ich nie zmieniaj. Te chromy to moze do jakiegoś cadilaca pasować bedą - A To jest POLSKI Fiat

Mnie się szczerze powiedziawszy bardziej podobają te co masz teraz, te chromy jakoś mi się nie widzą ...

ja bym zostal przy tych co masz... bardziej mi przypadaja do gust - tamte sa too much amerykanskye - tu juz troche inny styl...

i jeden i drugi jest ok
hameryka i "dżerman stajl"
stasiu:
masz kawalek wolnego miejsca na serwie?
chcialbym zapodac jedna fotke tam.................

te drugie

Do pierwszych powinna byc nizsza gleba i najlepiej nie smigielko tylko stozek na srodku. Ale na a'la Alpinach tez swietnie wyglada.

zdecydowanie zdjecie nr 2. Na tych chromowanych szprychach wyglada tak jakos... hmmm... zbyt odpustowo