Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
AdamZuk NissanAlmera Białystok | 2004-11-02 12:36:09 Dla zainteresowanych - w dzisiejszym numerze jest porównanie Espero z Vectra A oraz ciekawy test opon zimowych.
ps nie jestem na prowizji pisma |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-11-02 12:50:18 |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-11-02 13:17:02 Esperak wyglada jak BOG przy tej vectrze. I niema co porownywac esperak the best |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-11-02 13:46:23
Hm... To pewnie i ja zrezygnuję dziś z "Harnasia" i kupię AŚ. Tylko, czy da się to przeczytać na trzeźwo?.... ![]() |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-11-02 15:04:42 Da sie przeczytać. Test porównawczy bardzo rzeczowy i obiektywny, poza tym widać, że autor posiadł wiedzę na temat naszych aut (typowe usterki, wady i zalety). Być może przeglądał nasze forum?
Wg mnie artykuł na poziomie. Reszta - jeszcze nie wiem, ale nie wstydzę się tego, że AŚ jest moją stałą cotygodniową lekturą. |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-11-02 15:07:58 NIezły pomysł Kisztan, więc ja zrezygnuję z kolejnego słodkiego batona ![]() ![]() ![]() ![]() Idę po AŚ |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-11-02 15:11:37 AUTO Świat AUTO Świat
AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat AUTO Świat ![]() ![]() ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-11-02 15:18:47
ekkhheemmmm Na tego typu oszczędności wpadł nieoceniony ![]() ![]() |
![]() slayer86 C 5 Kraków | 2004-11-02 16:49:02 Właśnie się zdziwiłem jak kupiłem dzisiaj Auto Świat. Test naprawdę fajny rzeczowy i mechesi twierdzą, że Espero to najbardziej niezawodne DU ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-11-02 16:56:54 Bo esperaki to debesciaki ![]() |
Krzysztof_L Warszawa | 2004-11-02 17:04:39 To, ze Espero jest dosyć niezawodne nie musi byc opinia mechaników albo AŚ, polscy taksówkarze od dawna to wiedzą. Natomiast AŚ uprawia typowe ,,pranie mózgu'' dlatego nie czytam czegoś takiego. Czytałem to pisemko dopóki nie zaczęli w prymitywny sposób zachwalać tylko niemieckiego i francuskiego przy okazji, bo inaczej nie wypadało. To wg mnie nierzetelny tygodnik motoryzacyjny, a co do piwa to piję tylko Warkę Strong.
Pozdr. |
![]() maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2004-11-02 18:54:15 Jak tez kupowalem dopóki nie poszaleli i nie przekroczyli 3 zl. Teraz jest inna gazeta za 1,50 i spuscili z tonu, gdyz tamta reklamuje sie "testujemy na polskich drogach".
Co do przedruku zgadza sie maja poslizg do niemieckiego Auto Bilda jakies 2 miesiace (kiedys czytalem). Test faktycznie niczego sobie, mogliby wspomniec troche wiecej o wiekszych silnikach, jestem ciekaw ktore by były lepsze (DU czy Opel) ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-11-02 19:10:57 zakupilem przeczytalem..artykul moze byc ciekawy ale wylacznie dla tych ktorzy w sprawie espero sa zupelnie 'zieloni'..nie dowiedzialem sie nic nowego..po za tym ze moj silnik moze palic 8L w miescie ![]() co do rzetelnosci gazety to jak z kazda inna..nie ma zupelnie neutralnych gazet ani programow..nawet ulubiony przeze mnie topgear jest tendecyjny snobistyczny i zachwala glownie drogie brytyjskie marki..ale co z tego..po prostu kazdy ma swoj rozum i powinien odbierac to z przymruzeniem oka.. teraz tylko czekam na wpis w stylu ze gazeta wyborcza jest zydowsko-masonska ![]() ![]() ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-11-02 19:22:31 Qbaj dla ciebie wszystko.
Gazeta Wyborcza jest Żydowsko-Masońska. A ja jako że mam swój mały żydowski interes czytuję ją dość często ![]() Może być? Pozdro Navi Espero Serial Killer |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-11-02 19:31:57
eeee powiedziales to bez przekonania ![]() ![]() ![]() a mi chodzilo o jakies pelne jadu i nienawisci wykrzyczane stwierdzenie w stylu antoniego macierewicza ![]() ![]() dobra koniec tego OT dla samego artykulu o espero nie warto AŚ kupowac ![]() |
![]() the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2004-11-03 20:37:43 Ale fajnie, w końcu niemiecki szajs przegrał i tymbardziej fajnie, że to właśnie Espero z nim wygrało!!!
I jeszcze fajniej, że w tym samym numerze w dziale "Interwencje" opisują auto mojej starej ![]() ![]() ![]() Espero rulezzzzzz!!!! |
![]() rjsunset Daewoo Espero 1.5 16 ... Kraków | 2004-11-03 22:29:44 Rdza jest mankamentem w samochodach Ford. Chodzi tu nawet o kilkuletnie egzemplarze. Szkoda, bo Focus cenowo i z wyglądu prezentuje się całkiem dobrze - zwłaszcza sedan. Ale kupować w miarę nowe auto i patrzeć jak zżera go korozja.... ![]() Może ktoś obali to stwierdzenie. Szczerze mowiąc - ucieszyłbym się. |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-11-04 00:22:19 Ja przczytalem artykul w pracy. Esperag dzielnie przeszedl test jak mowilm vectra to syff |