MotoNews.pl

KSIĄŻKA SERWIOWA DAEWOO ESPERO!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - mam w pdf - jak ktoś poprzebuje to dać znać ravenboy@poczta.onet.pl

[ wiadomość edytowana przez: ravenboy dnia 2004-11-07 19:32:39 ]

my tez mamy
ale dzieki

@cezariusz
A czy nie ma sposobu żeby np taką książke umieścić na serwerze - do ściągnięcia ? ... ja mam wersję ściągniętą osiołkiem ale chodzi o to że jak szukałem czegokolwiek na internecie (bo miałem awarię samochodu) to włąsciwie tylko pozostała mi pomoc userów z forum i ich wypowiedzi. Za chiny nie mogłem znaleźć tej książki.

Jestem pewny że umieszczając gdzieś wersję do ściągnięcia można by pomóc wielu ludziom w potrzebie.

Niestety sam nie mam możliwości umieszczenia takich plików 2x 19Mb a e-mailem sie ich nie da wysłać

Z tego co się orientuję to chyba ja jako pierwszy udostępniłem ową książkę i katalog części przez Emule. Nie chciałbym urazić tutaj osoby, która kasowała za sprzedaż owej książki, ale ja uważam, że jest ona dobrem ogółu i jako taka powinna być udostępniona wszelkim potrzebującym za darmo. Nie żal mi wydanych na nią kilku groszy a może innym też się przyda tak jak mi.
Chyba też mojego kompa można uważać za serwer ponieważ od kiedy mam stałe łącze (pół roku) to kompa tylko 2-3 razy wyłączyłem na dłużej. Tak tylko stoi i zasysa z netu filmy i inne badziewie. Póki co więc u mnie książka jest.

@ravenboy
pewnie mozna by bylo gdzies polozyc zeby lazala ale:
1 prawa autorskie tego co to wydal i tego co to zrobil w PDF(my wiemy i on wie o kim mowie )
2 wpadasz na forum ani Dzien dobry ani pocalucie mnie w d......... i jedyne 3 posty sa o ksiazce serwisowej
ani my nie wiemy kto ty jestes przedstawic tez sie nie raczyles a moze ty z RIAA jestes czy cos

@the_undertaker

ja tez nie chcialbym Cie urazic ale czemu sie dziwisz?
DU tej ksiazki takim formacie nie wydalo o ile pamietam
przeciez ta osoba najpierw owa ksiazke musiala kuopic nastepnie zeskanowac zlozyc w pdf i dopiero moglo pojsc do ludzi wiec sie nie dziw ze bral kase za swoja prace i za to co zainwestowal zeby mozna bylo miec ta ksiazke u siebie

chamstwem bylo to ze nastepni tez sprzedawali ta ksiazke przez internet a oni juz wogole zadnych praw nie mieli

Wiem, że się naraziłem i zdaję sobie z tego sprawę co piszesz @cezariusz tymniemniej jednak mam nadzieję, że temu co to w PDF'ie złożył (wiadomo o kim mowa) zwróciła się chociaż większość kosztów (o ile mnie pamięć nie myli 500 zeta za oba tomy nie wliczając własnego nakładu czasowego!!!). Jeżeli jednak nie to służę za worek treningowy i proszę o łagodny wymiar kary, ale chciałem dobrze i z myślą o użytkownikach Espero,nie kierowała mną chęć zysku tylko dobro innych,pliki udostępniłem po dłuższym czasie od momentu gdy zniknęły oferty z Allegro a odnośnik na stronie klubowej jest już nieaktualny. Mam nadzieję, że dzięki tym okolicznością łagodzącym będę miau podbite tylko jedno oko a w nos prosze nie bić bo już miałem dwa razy złamany i starczy na jakiś czas
Dodam tylko, że ja kupiłem swoją u źródła na stronie klubowej więc choć trochę wspomogłem autora w poniesionych kosztach taką przynajmniej mam nadzieję.

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2004-11-08 10:04:05 ]

@the_undertaker
Dzięki za umieszczenie na emule - bo właśnie z tamtąd zassałem
@cezariusz
ad1. Chciałem jedynie ułatwić życie innym - pomijając prawa autorskie i czerpanie jakichkolwiek zysków z pracy innych ludzi.

ad2. ... z RIAA nie jestem ... nie mam też Espero ale ma je mój brat tyle że jak ma problem to mu przy nim pomagam.
Sam mam toyote Corollę 1.8D z 1989 i bardzo sobię chwalę (jeszcze nigdy nie odmówiła posłuszeństwa) - no moze nie jest tak komfortowa jak Esperak ale jedzie.

Cytat:
2004-11-08 17:30:23, ravenboy pisze:
Sam mam toyote Corollę 1.8D z 1989 i bardzo sobię chwalę (jeszcze nigdy nie odmówiła posłuszeństwa) - no moze nie jest tak komfortowa jak Esperak ale jedzie.

Kojoty tak mają. Jeżdżą, jeżdżą, jeżdżą... aż nagle BUM i nawet na złomie nie chcą przyjąc (o naprawie nawet nie wspominam).

temat jest o książce ... zatem zamieszczam linki do niej (mam nadzieję że nie urażę nikogo a jedynie pomogę kilku potrzebującym)

linki do programu osiołek którym można ściągnąć książkę (40MB)

1 tom - ed2k://|file|eBooks.PL.Ksiazka.Serwisowa.Daewoo.Espero.Tom.1.www.osiolek.com.pdf|18848635|CF7AAB7D4659F6E9FAE7012C11294CFE|/

2 tom - ed2k://|file|eBooks.PL.Ksiazka.Serwisowa.Daewoo.Espero.Tom.2.www.osiolek.com.pdf|19529977|8220C932E917D4D46602A2D79A2187BC|/

jak ktoś nie wie jak sie tym ściąga to polecam www.google.pl i wipsac osiołek, emule i na pewno wszysto bedzie jasne

Co do strony z której zaczerpnąłem linki to www.osiolek.com

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Espero!!

Co ciekawe to wczoraj znalazłem tą samą książkę serwisową również przez Emule z tym, że jest w języku włoskim chyba to jest włoski.
Jest tam 995 stron z czego wszystko jest doskonale zeskanowane i obrazki są super czytelne. Tyle, że niestety po włosku texty
Cały plik ma tylko 16 MB!!! Chociaż dla obrazków można się pofatygować.

ed2k://|file|Daewoo%20Espero%20-%20Manual%20de%20Reparatii.pdf|16083273|5176DAC1ADD696F523BD7C36E748ABDE|h=WV75R3WZOUCXEO5COP2PBKHHDDAVWS7Y|/

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2004-11-09 17:18:32 ]