Zatrzasniete kluczyki w fiacie 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zatrzasniete kluczyki w aucie, jak dostac sie do srodka nie wybijajac szyby i nie wyginajac drzwi...???

Sprawdzalem szyba nie chce sie sama opuscic

prosze o pomoc...

...bagaznikiem

ale generalnie to glupi post

[ wiadomość edytowana przez: kwadrat125 dnia 2004-11-09 22:25:15 ]

Jak się dostać do środka, jak odpalić bez kluczyków... Może od razu instrukcję obsługi jak zaj**** auto..

sprubuj jakims innym kluczykiem ktory jest podobny do tego albo pozyc kluczyki od innego fiata. moze sie okazac ze zamki masz styrane i sie otworza mozesz tesz prubowac bagaznikiem.
aha jak sytuacje cie zmusi do wybicia szyby to nie wybijaj trojkacika!!!! owiele latawiej jest wstawic szybe boczna niz trojkacik!!!!!

Cytat:
2004-11-09 22:26:50, schwepes pisze:
Jak się dostać do środka, jak odpalić bez kluczyków... Może od razu instrukcję obsługi jak zaj**** auto..

jeszcze nie wiem czemu ale mam przeczycie ze to swiete slowa

OK juz mam , szybe od strony pasazera dalo sie pouscic na tyle ze moglem otwozyc drzwi ufffff... problem z glowy

A co do stacyjki to zdemontowalem ja a co smieszne nie musialem uzywac nawet klucza wystarczylo pokrecic palcami :| ... czyli ledwo sie trzymala...
jutro jade kupic nowa i to wszystko poskladam do kupy i mam nadzieje ze bedzie dzialala...

Chcialem podziekowac wszystkim za uwage i pomoc w potrzebie.

P.S. instrukcja jak zaje*** auto?? a kto niby chcial by krasc 125?? :|

Cytat:
2004-11-09 22:41:04, marceli000 pisze:
P.S. instrukcja jak zaje*** auto?? a kto niby chcial by krasc 125?? :|

sluchaj, gdyby nie to ze mialem dwoch swiadkow kltorzy potwierdzili, ze nie kradlem zadnego malucha pewnie siedzialbym wrciaz w areszcie oskarzony o kradziez 12 malych fiatow w ciagu 2 miesiecy...wszystko dlatego ze ktos podal na 997 numery mojego samochodu jako auta ktorym odjechali sprawcy usilowania kradziezy jakiegos malucha. A fakt, ze jestem po technikum samochodowym i ze lubie stare fiaty byl panom policjantom bardzo na reke.... Na szczescie tydzien po przesluchaniu mnie w gazecie przeczytalem ze dowch mlodych ludzi przyznalo sie do kradziezy 12 maluchow na prawobrzerzu szczecina...

Cytat:
2004-11-09 22:03:51, marceli000 pisze:
Mam zatrzasniete kluczyki w aucie, jak dostac sie do srodka nie wybijajac szyby i nie wyginajac drzwi...??? Sprawdzalem szyba nie chce sie sama opuscic prosze o pomoc...

tak apropo to pamiętam że w początkach lat dziewięćdziesiątych tata zatrzasnął kluczyki w swoim df'ie. Otworzył je kluczykami od malucha pożyczonymi od przygodnego kierowcy który akurat przejeżdżał . Druga akcja to moja ciocia, która odjechała nie tym maluchem co powinna . Trochę ot ale wątek mi to przypomniał

Kluczykami od malucha otworzyć innego to rozumiem ale kluczykiem od Passata otworzyć Sonatę? To jest dopiero wyczyn Mój ojciec tak kiedyś zrobił Był trzeźwy jakby co

Cytat:
2004-11-09 23:00:08, -SerU- pisze:
Kluczykami od malucha otworzyć innego to rozumiem ale kluczykiem od Passata otworzyć Sonatę? To jest dopiero wyczyn Mój ojciec tak kiedyś zrobił Był trzeźwy jakby co

ja kiedyś kluczykami od El'a otworzyłem i odpaliłem CC 700 rocznik 94

zeby rozweselić ten smutny watek, przytoczę anegdotę...

Stajnia Ferrari zwolniła całą załogę boksu. Decyzję podjęto po przejrzeniu dokumentacji dotyczącej grupy młodych, bezrobotnych Polaków z Berlina, którzy byli w stanie w ciągu czterech sekund odkręcić wszystkie koła od samochodu, nie dysponując przy tym żadnymi potrzebnymi narzędziami. Team Ferrari uznał to za mistrzowskie osiągnięcie, jako że w dzisiejszych czasach o zwycięstwie lub przegranej w wyścigach Formuły 1 nierzadko decyduje czas pobytu w boksie i zaproponował im pracę.
Projekt jednak zakonczono rownie szybko, jak go rozpoczęto: młodzi mechanicy co prawda zmienili wszystkie koła w ciągu czterech sekund, ale równocześnie kompletnie przelakierowali bolid, przebili numery silnika i sprzedali... teamowi McLarena.

pozdrawiam...

nie no Race D ty to jesteś naprawdę debeściak
smieje mi się samemu z tego zdjęcia

moj kumpel otwozył ostatnio palmtopem jakiegos mercedesa