Street Wars 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec dzisiaj wraz z ekipa znowu wyruszamy na impreze do Englishtown.Dzisiaj akcja pt "Street Wars 4", ponizej podaje plakacik z informacjami haha w razie czego jakby ktos mial ochote sie tam wybrac Fotorelacja oczywiscie zaraz po powrocie bedzie

faaajnie american muscle cars vs. japońce czemu u nas w polsce nie ma czegoś takiego polish muscle car (syrenka 105 poldożer 1.5 bandzior warszawa i smakowity kąsek na koniec fiat 126P starsze wcielenie 600 cm3 - nie pogada z naszymi muscle carami... a high tech to u nas by był... trabant, skoda, wołga, łada itp i wszystko made in korea

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2004-11-14 21:53:38 ]

Imprezka byla wypasiona Ja juz w domku jestem i czekam az ryba tez dojedzie to zapoda fotki. Amerykance pozeraly japoncow w prawie kazdym pojedynku. Ale ogolnie japonce tez odwalone mialy autka. Bylo na czym zawiesic oko

Cytat:
2004-11-15 01:20:21, zoom pisze:
Amerykance pozeraly japoncow w prawie kazdym pojedynku.

Hehe no chyba bym sie powiesil na sznurowkach gdyby tak nie bylo . Poki co w Polsce wiekszosc inwestuje w skosnookie krzykacze, a szkoda, wielka szkoda , bo zaden tlumik nie jest w stanie nawet leciutko przypomniec Big Blocka .

No wiec pisac chyba nie musze nic.Zobaczcie na fotkach sami.Naprawde bylo zajebiscie, choc troche zimno, dupska przymarzaly do aluminiowych lawek na trybunach ale warto bylo
Filmiki zapodam na konto kiedy indziej, tero mi sie nie kce ;D

Street Wars 4

No i jak tu sie nie zakochac !!! ----> miodzio !

A ten skad sie urwal?? ---> pyr pyr

Fotki fajne. Widac ze ipmrezka zajefana Tylko pozazdroscic

Cytat:
2004-11-15 02:20:13, rybaiii pisze:
aluminiowych lawek

Jak bo ty bylo w polandi to pewnie by juz byly na zlomie

Cytat:
2004-11-15 04:29:40, _Gallus_ pisze:
A ten skad sie urwal?? ---> pyr pyr

Moze to wersja amerykanska

Hej ziom ale tobie to dobrze ale niestety nie możemy być z tobą i podziwiać tych cacek noa ale na relacje czekam i ja.nie mówie żebyś robił jakieś zdjęcia ale możesz noi jeszcze jakiś krótki filmik na forum zapodaj Pozdrawiam i życze miłych wrażeń.

Yo!!
Umieszczam linka to filmiku z imprezki.Tylko uprzedzam jakosc do dupy bo za aparatu a wykonanie jeszcze gorsze.To zadna "produkcja" tylko zlepek mpeg'ow jak lecialo zeby nie bylo osobno paru parusekundowek.Wiec nie komentujcie jakosci i wykonania
ETOWN

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-11-22 04:58:03 ]