Niespodzianka numer 1
Pracowalem nad tym juz od wielu wielu miesiecy
Oto treść mojego listu
Witam
Tu Krzysztof Matosek. Zapaleniec który remontuje Stratopoloneza. Obecnie jestem członkiem klubu FSO AUTO KLUB i robie galerie ze zdjeciami polskich samochodów (typu Duzy Fiat, Polonez i inne), mam juz zdjecia od Pana Skibńskiego (mechanika z OBRu), i Pana Adama Polaka. Nie ukrywam ze chcialbym zeby jak najwiecej zdjec Pana Mariana Bublewicza znalazło sie na stronie klubowej. Wiec pisze z zapytaniem czy jest mozliwe przesłanie mi wszelkich zdjec z roznych rajdow w ktorych brał udział Marian Bublewicz na polskich autach. Jako klub bylibysmy bardzo zobowiazani za okazanie pomocy.
Zdjecia z archiwów roznych znanych osób zdobytych przeze mnie służą jako material historyczny i naukowy. Naszym zadaniem jest przekazanie histori o polskiej motoryzacji innym, a sport samochodowy (a w szczegolnosci FSO SPORT) jest tak ciekawe, ze nie mozemy o tym zapomniec.
Bardzo serecznie pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc
krzysiek "stratos" matosek FSO AUTO KLUB
A oto tresc odpowiedzi
Witam serdecznie i dziękuję za maila.
Podziwiam Pana, że z taką pasją realizuje Pan swoje hobby. Uważam, że każdy kto ma hobby - ma ciekawsze życie
) Moim hobby jest nauka tzn. lubię się uczyć i teraz chcę zabrać się za pisanie doktoratu z socjologii sportu.
Zaraz wyjeżdżam na tygodniowe wakacje i po powrocie prześlę Panu na CD lub mailem zdjęcia, które mogłyby Pana interesować. Proszę tylko o "przypominającego" maila po 12/11 - z góry dziękuję
)
i pozdrawiam z Warmii
Beata
Wiec szykuje sie bardzo ciekawa galeria ze zdjeciami jednego z najlepszych rajdowych Polskich kierowców.
Niespodzianka numer 2
Mam jeszcze zdjecia od Roberta Polaka z archiwum jego Taty Pana Adama, i czekam na spotkanie z Nim.
Obiecano mi ze dostane artykuł o samochodach, ktorymi startował napisany przez Adama Polaka.
Wiec zapowiada sie ciekawy artykuł napiasny przez bardzo dobrego kierowce rajdowego jednego z nielicznych ktory jezdził stratopolonezem.
Ciąg dalszy niespodzianek juz niedlugo jak znajde tylko pozostałe maile
pozdrawiam