| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gucio Miłośnik FSO Polonez Caro Łódź | 2004-11-16 14:41:13 Zobacz tutaj:
FORUM ELEKTRODY - temat : polonez 1.6 GLI nie gaśnie Może to coś Ci wyjaśni pzdr [ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2004-11-17 14:33:54 ] |
Voy Miłośnik FSO Poldżons Constarownia/Sunderland | 2004-11-16 15:53:02 Pisalem robreq-u tak bo mialem u siebie takie same objawy. I wina byl wadliwy alternator... |
profil-usunięty | 2004-11-17 09:36:18
Voy, przepraszam za ton swojej wypowiedzi, ale patrząc z perspektywy kolegi, ujales to tak, jakby bylo to pewne panaceum na jego problem. Jesli nie ma sie doswiadczenia z samochodem, wydaje mi sie ze takie odpowiedzi moga tylko zniechecic do grzebania w usterce (gdy dostaje odpowiedz, ze to napewno to, a jednak w jego przypadku to nie to...). Mam nadzieje, ze poprawilem wydzwiek mojego poprzedniego posta. Pozdrawiam. |
CARORACER Miłośnik FSO Polonez Caro + 1.6 GLI Tuchów | 2004-11-17 12:12:36 z tego co piszesz to mam tylko jeden objaw po zgaszeniu silnik nadal pracuje, pytalem sie jednego mechanika ktory ma do czynienia z polonezami bo pracuje w policji jako mechanik i powiedzial mi ze procek siada, ale ze to nic nie przeszkadza, spruboj tak zgas go jak ci bedzie jeszcze chodzil to wcisnij np. hamulec,, badz wlacz swiatla, jak zgasnie to wlasnie to, ponoc musi dostac impuls i gasnie |
karas Miłośnik FSO Polonez Caro Rover Dębe Wielkie / ok Warszawy | 2004-11-17 14:18:45 Może zaraz powiecie, że to idiotyczne, ale...
Sprawdź styki w stacyjce Miałem kiedyś podobny objaw... i to było właśnie to |
JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2004-11-17 15:16:03
To że silnik nie gaśnie to była wina calej serii epromów i nie miało to wpływu na jazdę itp. w moim GLI miałem to od nowości (95) i gdy zmieniłem eprom na inny to więcej palił o ponad 1 litr beny, wróciłem do poprzedniego i polubiłem tę wadę. przejechałem ponad 80kkm do czasu sprzedania i nic nie nawaliło - po prostu taka była seria. karas - miałem to samo i pisałem w swoim poprzednim poście, siedziałem godzinę a wpadłem dopiero na przyczynę manipulując kluczykiem. sprawdź na początek proste sprawy zanim rozbierzesz pół auta. pozdr. |