Naklejka 2.0 GLE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazem sklep, gdzie mają takie - wyglądaja jak oryginalna (tzn jest wypukła) kolory jak w 1.6 GLE kosztuje chyba koło dychy.

hehhehe-mam taką ))
fajowo to wygląda..
ale ona nie całkiem jest u mnie taka - zrobiona z wypukłej oryginalnej 1,6 ...dołożyłem 2.0 z płaskiej , nakleiłem wyłącznie napis 2.0 na wypukłą i wogóle nie widać ,że to naklejka !!!!
Kosztowało to mnie 2 zł

Soyer PTK#554
Polonez 1,6 GLE Oriciari + Lpg

[ wiadomość edytowana przez: Soyer dnia 2003-01-09 13:46:34 ]

Kurcze, jezeli jest oryginalna to dyche bym dal...

Pozdrowka
Adamus

Adamus 2,0 nakleisz na Coupe ? - eee

żartuję wiem że tego byś nie zrobił

-------------
POLONEZA CZAS ZACZĄĆ - rzekła rdza do rdzy

Bardzo proszę nie wprowadzać ludzi w błąd.Kiedyś zczaiłem 2.0 na moim osiedlu,miał jeszcze napis "turbo".Jednego dnia zebrałem się na odwagę i spytałem właściciela.Powiedział,że to prawda.Później okazało się,że to auto znajomego mojego kumpla,powiedział mi,że to bujda.

A ja reprezentuję odwrotny tok myślenia: 2.0 pod maską - a na klapie piękny znaczek "1.5GLE" . A napis "2.0GLE" ma w schowku przyklejony.

Cytat:
A napis "2.0GLE" mam w schowku przyklejony

Tuż obok turbosprężarki

kolega powyzej ma racje. lepiej nakleic 1.5 a miec diabla pod maska. po co sie afiszowac. jakby to byl tarpan, napisalbym olejna na drzwiach uzytek wlasny, a smigalbym 2.0 jak nie wiem co.
pagan

A ja bym nic nie naklejał!!!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

janio twoja propozycja jest znana , ciekawe kto tak ma naklejone

Nie na Coupe nigdy w zyciu, ale do kolekcji by sie przydala

Pozdrowka
Adamus

Cytat:
2003-01-13 10:01:33, adamus pisze:
Nie na Coupe nigdy w zyciu, ale do kolekcji by sie przydala

Pozdrowka
Adamus

Mogę ci kupic Adamus.

i jak tam zakupy poszly???

-----------------
http://plepleple.pl

Mimo uplywu lat wciaz jestem zainteresowany kupnem naklejki 2.0 GLE.

Pozdrawiam
Adamus

Ja też byłem - dawno nei mają.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ja kiedys na takim slociku street racerow spotkalem kancika, koles mial z tylu napis 2.0 16V oplowski bodajze (cienkie, srebrne literki). Obejrzal mojego DF tak od zewnatrz i stwierdzil "O! Kierownica z malucha, widze, ze tuningowany. O! Fotel lotniczy! Ooo, jakies przyciski dodatkowe na konsoli, wow!!!" Pozniej ja podchodze do niego i patrze "O! Kiera z malara, widze ze tuning na calego! O!, mis na fotelach!!!" i pytam go, czy ma 2.0, a on ze nie, skadze, ze taka naklejka tylko, ale ma 2.0 do sprzedania i zaczal opowiadac, ze to sie da przelozyc bez wiekszych problemow, i ze taki kant to wymiata i w ogole marzenie

Dziwny koles, ale 2.0 raczej nie mial, bo moj truposz go zjadal na sniadanie