Relacja ze zmagań KOSY w gierce NFS UNDERGRAUND 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec siedze sobie u Majera na chacie bo chciał zebym mu przywiózł kierownice do grania w NFSU 2 .Majer siedzac na gg zaprosił kose klubowego rozrabiake aby pozał mu jak sie umiejetnie prowadzi cary w grze .Wiec wysyłam zdjecia ze zmagan kosy z NFSU2
Na pierwszym zdjeciu kosa pełen entuzjazmu jest przygotowany do wscigu

KOSa od czssu do czasu popada w złosc z przegranego wyścigu

kosa w chodzac w ostry zakret nie zapomina o nachyleniu sie jak profesjonalista

Kosa w trakcie gry doszedł do takiego poziomu ze moze sie zrelaksowac

Oczywiscie nie zabrakło klubowej pomocy Polo stara sie jak moze by udogodzic Kosie

po długotrwałej jezdzie na twarzy KOSY widac zmęcznie ,Tak własnie działa gra na maniaków hehe

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2004-11-18 00:39:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2004-11-18 00:40:25 ]

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2004-11-18 00:41:26 ]

Ja tam ciekawy jestem czy POLO tylko operowal gazem i hamulcem

HEHE ale gierka podobno niezla musze sobie zalatwic i zaobaczyc jak to hula w niej

P.S. Kosa lobuzie ogolilbys sie

niestety ale tylko hamulcem i gazem

Polo ma racje tylko gazem i chamulcem. Za to kosa recznym i kierownica

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-11-18 00:58:51 ]

Link do filmiku ktory przyslal POLO
Klik klik

niom niezle sie bawicie naprawde niezle

ble ble ble ale ktoś musiał im pokazać co i jak ...nie wiedzieli nic o grze oprócz tego jak ją włączyć no to im pokazałem....nieżle na pierwszym zdjęciu wyglądam jak totalny debil a na ostatnim jak bym pił conajmniej miesiąc.....

Myśle że kosa radził sobie dość dobrze ale zamiast polo moła mu pomagać sexowna blondynka Co nie jak mślicie!!!

Dzis w Arkadii ustawili Nissanka 350Z i Lancera Evo i w srodku poskrecali to tak wesolo ze przed oknem mialo sie bycza plazme z NFS U2 a kierownica i pedalami najnormalniej sie jezdzilo, wrazenia przeciekawe . Sam Lancer robi wrazenie, gierka mi sie nawet spodobala dopoki mnie nie wygonili bo za dlugo siedzialem . Pozdr (Arkadia to nie ta w stalowej, tylko taki niby najwiekszy super market w Europie - zeby nie bylo nieporozumien )