| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2004-11-10 18:54:48 witam
polecam żarówki HID wypełnione gazem ( xenon + krypton H4 ) mam je już ponad 2 miesiące i jest ok. świecą ekstra białym swiatłem-nie ma takiego co by nie zjechał z lewego pasa po zmroku doskonale udają lepsze auta aha założyłem też diodowe postojówki,tylko zwróć uwagę żeby miały stożkowe wgłebienia w bańkach takie lepiej oświetlają reflektory pozdrawiam daar |
zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2004-11-10 20:46:33 sam zakładam osramowskie silverstary. podobno maja dawać 50 % więcej światła i chyba coś w tym jest. w obecnym aucie reflektory mam w nienajlepszym stanie więc i efekt jest troche marny ale w poprzednim miałem praktycznie nówki no i się działo...
taki plus tych żarówek że nawet jak się przepali jedna, kupujesz w pierwszym lepszym sklepie następną i smigasz dalej, a wynalazki z allegro owszem pewnie dobrze świecą ale może byc problem z uzupełnianiem kompletu. polecam ze słyszenia i autopsji innych hella blue light. podobno super. ale kurcze też jest problem, bo nie wszędzie można je dostać. do poniacza zakupiłem ostatnio halogeny helli comet 550. taniocha na allegro (55zł za sztukę)- w sklepie ze dwa razy tyle. i to nówki. założę na łykendzie to zaprezentuję w profilu. |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2004-11-15 18:26:16
witam ponownie dlatego poleciłem takie co kosztują 30-35 zł za PARĘ d....... |
Reyn23 HF MEMBER Pony 1.5 GLS Stary Sącz | 2004-11-15 23:21:38 No no!! Musze je miec |
cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2004-11-16 14:32:51 moim zdaniem wszystkie te żarówki ala ksenon są do dupy |