Dzieki Diackonowi mialem dzisiaj najazd policji w firmie :((

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Krzysiek napisal ze mial kiedys wirusa (to bylo 19 listopada)
Wirus ten porozsylal maile z naszymi adresami w rozne dziwne miejsca m.in. do firmy ktora zostala okradziona na spora sume pieniedzy. I akurat w tym mailu byl namiar na nasz firmowy serwer.
Dzisiaj rano wpadlo 4 ludzi z policji z nakazem rewizji.
Omal mi pikawa z wrazenia nie stanela....
Na szczescie wszystko udalo sie wyjasnic i prawdopodobnie to zaczelo sie od Jedrasika.....
Ale jazda byla niezla.... Do teraz dochodze do siebie....

Pozdr
Jadzwin

elo!

masz szczescie, ze dla statystyk nie podrzucili ci jakis prochow, komorek,
klamki badz tez jakiegos nieboszczyka w lodowce...

najazd kominiarzy z rana stawia na nogi jak ruskie pierogi

Ooooo, to dobrze, że jeszcze wtedy nie bylem członkiem Klubu, bo jak by policja do mnie wpadła z nakazem, to komputera bym już pewnie nie miał - mam "wytwórnię pirackich płyt" audio i data, he, he.

To teraz przy poście zamiast powiadomienia moderatora powinien się pokazywać link: Powiadom o tym poście policję...

Współczuję, i cieszę się, że wsio było oki.

tiaa ale tak to jest, przypadek i taki afera... niezle, ze nie miales zawalu albo wylewu to cie podziwiam...

Noto jest mi głupio ale po tak długim czasie dopiero się odezwali, to może jeszcze do mnie na kwadrat wpadną??

Krzysiek wcale bym sie nie zdziwil bo maja full namiary na Twoja osobe....
I tak jeden wirus moze tyle namotac....

Pozdr
Jadzwin

Rany a u mnie leży spojler do esperynki - pewnie pomyślą że to za skradzioną kasę a jakie namiarki mają do mnie i co jeszczemówili, wolę być przygotowany

Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi
Pozdrawiam - Diackon

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2002-12-19 13:08:23 ]

Krzysiek tylko nie mow im komu ta kase dales (za spojler) bo juz ja dawno wydalem

Wojtek idziemy siedzieć jak nic
może nam dadzą wspólną celę to sobie o esperynkach pogadamy

A przyjmiemy na Cele Jadzwina? bedzie razniej

A Lasombre zamiast tego obiecanego darmowego baku ( ...ehhh obiecanki macacanki a glupiemu stoi ) zobowiazemy do dosylania nam cebulki cobysmy szkorbutu nie dostali

Policja jest śmieszna...co ma mail do kradzieży...co było w nim oświadczenie, to my okradliśmy waszą firmę...?

Zobaczycie będą nam chcieli klub zamknąć, wezmą nas za takich jak w Szybkich i Wściekłych co Hondami robili napady, taki polski gang Espero

To jest bardzo skomplikowane ale zdaje sie ze rozumiem o co im chodzilo i w sumie mieli jakis trop. Wole tego nie pisac zeby nie byc posadzonym o utrudnianie sledztwa )) bo pewnie forum jest teraz na podgladzie bo sporo osob jest potencjalnie na celowniku (pieprzony wirus) )))))
A do Diackona maja namiary bo byly w mojej skrzynce pocztowej (( Ale i tak go mieli w logach )))))
Mysle ze to jest falszywy trop i tak to zlodziei raczej nie zlapia....
Aha Diackon bron boze nie czuje zadnej u razy czy cus, wirus to wirus kazdemu moze sie przytrafic.....
Teraz sie z tego smieje ale jak o osmej dostalem telefon ze policja jest w firmie to mialem najszybsze budzenie w zyciu

Pozdr
Jadzwin

Jadźwin nie mam urazy, jest mi tylko głupio że przez brak anty wirusa zrobilem z naszego klubu gang , a ciebie malo nie straciliśmy na zawał .... Teraz to sie nie zdarzy , mam antywirusa

W tym momencie życzę wam wesołych świąt...oby takie głupie sytuacje się nie powtórzyły.

Ps. Po ostatniej aktualizacji wcięło nam 3 strony historii...czy to przez jakieś problemy, czy może usunięte zostały posty typu "test", "nowe forum" ?

nie toja zwiekszylem ilosc postow na jednej stronie dlatego historia sie zmienijszyla, ale wszyskto jest

Heh dobrze że Tobie JADŹWIN nic nie skonfiskowali hehe, ale pobudkę to miałeś niezłą... a co do Jędrasika.... to nie do mnie pretensje....heh Mam problemy z logowaniem..... Pozdro Misiek

No i dzisiaj ja byłem u dzielnicowego w w/w sprawie, co za jazda .... no ale przesłuchanie mam już za sobą Dobrze że mam teraz antywirusa