Jakie wybrać felgi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybór mam niewielki bo kupuję stalowe. Do wyboru są czarne i srebrne. Różnią się ceną. Ale czy czymś oprócz koloru jeszcze? Macie jakieś doświadczenia?

A jaka cena?
I gdzie chcesz je kupić?

Nie kupuj stalówek daewoo bo one przeokropnie rdzewieją!
Kup sobie stalówki GM (oplowskie) bo ich się rdza nie ima!
...a ja mogę Ci takowe załatwić po 80-90pln za sztukę (nowe)

Stalówki mogę kupić w sklepie internetowym (chyba są firmy Alcar) w cenie podobnej do Twojej. Ale jeżeli możesz wystawić na te stalówki fakturę to biorę od Ciebie.

Oczywiście jest możliwość wystawienia fakturki.
Jutro podam Ci dokładne namiary na mojego kolegę który się tym zajmuje.... mieszka na moim osiedlu... powiesz że jesteś ode mnie i sprawa załatwiona...
Ja u niego zakupiłem do swojego Esperaka komplet stalóweczek Oplowskich w tamtym roku i jestem zadowolony...

Ok. Dzięki.
Dam znać po transakcji.

Jeżeli chodzi o cenę używanych stalówek....
Założenie 4 opon letnich na alusy + wywarzenie ich oraz dodatkowo założenie 4 zimówek na felgi stalowe i także ich wyważenie kosztowało nas..... oddanie lekko podrdzewiałych 4 stalowych felg ( ale prostych i oki ) Daewoo wraz z dwiema oponami Kormoran 2000 ( letnich ) które nadawały się jeszcze na jeden sezon.
Koszt założenia jednej opony wraz z wyważeniem kosztuje średnio około 20 PLN, co daje nam 8 * 20 PLN = 160 PLN.
No.. z upustem dałoby może 120 PLN - czyli za tyle poszły 4 używane stalówki - chyba interes dobry

Cytat:
2004-11-14 21:40:28, DeeJay pisze:
Jeżeli chodzi o cenę używanych stalówek.... Założenie 4 opon letnich na alusy + wywarzenie ich oraz dodatkowo założenie 4 zimówek na felgi stalowe i także ich wyważenie kosztowało nas..... oddanie lekko podrdzewiałych 4 stalowych felg ( ale prostych i oki ) Daewoo wraz z dwiema oponami Kormoran 2000 ( letnich ) które nadawały się jeszcze na jeden sezon. Koszt założenia jednej opony wraz z wyważeniem kosztuje średnio około 20 PLN, co daje nam 8 * 20 PLN = 160 PLN. No.. z upustem dałoby może 120 PLN - czyli za tyle poszły 4 używane stalówki - chyba interes dobry

W Bydgoszczy przekładka czterech opon z wyważeniem kosztuje ok. 40zl.

W norauto 5 zl za wywazenie 5 zl za montaz, ale lezakujace caly sezon kola tez dobrze jest wywazyc.
Co nie zmienia faktu iz drugi komplet felg to super sprawa i wieksza trwalosc gum.

W norauto 5 zl za wywazenie 5 zl za montaz, ale lezakujace caly sezon kola tez dobrze jest wywazyc.
Co nie zmienia faktu iz drugi komplet felg to super sprawa i wieksza trwalosc gum.

A więc kolega nazywa się Robert i ma około 23 lata, a oponami, alusami i stalówkami handluje już od kilku lat.
Telefon do niego to: 0-600-927-007
Jak wcześniej wspominałem, proszę się powołać na mnie (na Łukasza Gajera)
...a i faktura może zostać wystawiona równierz bez problemu....

P.S. W wielku przypadkach stalowe felgi Oplowskie które Robert ma w sprzedaży, są świeżo zdejmowane z nowych samochodów - czyli nie są one w firmowych foliach czy jakiś kartonach, ale wizualnie są nowiuteńkie...

Cytat:
P.S. W wielku przypadkach stalowe felgi Oplowskie które Robert ma w sprzedaży, są świeżo zdejmowane z nowych samochodów - czyli nie są one w firmowych foliach czy jakiś kartonach, ale wizualnie są nowiuteńkie...

Juz domyslam sie czym ten Robert sie zajmuje:d