MotoNews.pl
6 Dzieje sie! Co Minio i Kosa wyrabiaja w aucie! (68088/228) - NT

Dzieje sie! Co Minio i Kosa wyrabiaja w aucie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Miniak ty zboczencu teraz Kose wciagasz. Zobaczcie jacy usmiechnieci na zdjeciu i gdzie Minio trzyma reke Tam chyba cos sie zaras stanie

Heh. No wlasnie po zlocie widzialem na szybach jakies biale, ciagliwe cos. Za cholere sie nie moglem domyslec co to bylo...
Kosa pewnie bedzie sciemnial ze to jakis ptaszek zrobil........ coz ptaszek na pewno ale czyj??

Kosa rulezzzzzzzzzzzz

Czarek, to był jogurt
Jakiś czas temu na sr.pl było że tuning łączy się z pedalstwem, chyba coś w tym było

Ja to bym sie nie martwil gdzie Minia reka, ale gdzie prawa reka Kosy?? No ladnie i to jeszcze przy tylu ludziach, juz wiem po co ludziom przyciemniane szybki ... . Exhibicjonisci !!

panowie jak juz rzeszwiak napisał jesli osoba zewnatrz zacznie czytac nasze forum to pomysli gej klub a nie klub tuningowy wiem ze zianie jest równe ale cio LUDZIE POMYSLA!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-10-28 21:27:35 ]

no co wy chchecie od chłopaków to że sie lubią czasem podotykać to od razu nie można ich nazywać pedałami lub gejemi !! haha

Cytat:
2004-10-28 21:25:40, rzeszowiak pisze:
to że sie lubią czasem podotykać to od razu nie można ich nazywać pedałami lub gejemi !! haha

Michał, czyżbyć się chciał jakoś usprawiedliwiać

Zdanie "Co ludzie pomyślą" mnie rozbraja taki wiejski klimat

niom mara wiem ze podjechało wiejskim klimatem
ale cios teraz zauwarzyłem ze chyba coraz czesciej sa rozmowy na ten temat i smianie z nich cios sie dzieje z nami panowie ale cio ktos to wytłumaczy mi i moze nie tylko mi????

nie mara chciałem usprawiedliwić kose i minia ale widze że już nie dam rady !

a co do to gea wypowiedzi to ja moge wytumaczyć !! pstatnio jak sprzątalismy po zlocie to Gallus to ładnie podumował że K T S W to klub gejów i chyba to jest prawda !!

Cytat:
2004-10-28 21:54:24, rzeszowiak pisze:
nie mara chciałem usprawiedliwić kose i minia ale widze że już nie dam rady ! a co do to gea wypowiedzi to ja moge wytumaczyć !! pstatnio jak sprzątalismy po zlocie to Gallus to ładnie podumował że K T S W to klub gejów i chyba to jest prawda !!

Nie przesadzaj! To ze Minio ma pociagi i to ze Kosa jest latwy to nic nie znaczy

Cytat:
2004-10-28 22:17:43, Pingu pisze:
Kosa jest latwy

Kosa jest łatwa

Minio to ma pociagi, ale nie do kosy!!

HEH ci paparazzi nic sie przed nimi nie ukryje

A tak naprawde wysoki sadzie to mysmy tylko rozmawiali

Cytat:
2004-10-28 22:37:31, marreq pisze:
Kosa jest łatwa

Nie wiem czy to akurat Kosa jest latwa , bo jakby nie patrzec to Miniak wsiadl na pasazera, kosa tylko lansujac sie po miescie w czerwonej strzale chyba kusi potencjalne bezbronne ofiary .

Cytat:
, USA1pisze: Minio to ma pociagi, ale nie do kosy!!

Zazdrosny???

Cytat:
2004-10-29 01:08:29, MINIO pisze:
HEH ci paparazzi nic sie przed nimi nie ukryje A tak naprawde wysoki sadzie to mysmy tylko rozmawiali

Nie musisz sie tłumaczyć - to wasze prywatne sprawy i nie wiem po co Pingu pisze na ogólnym takie sprawy, ja bym go do sądu podał o naruszenie prywatności... hehehe

A jak dałem mu status ze to kobieta # 1 ktsw to kazdy sie dziwił

Spokojnie bo jeszcze wyjdzie ze Minio jest nie wiadomo co.
Wiec male sprostowanie Minio ma bardzo ladna dziewczyne i sie kochaja a to ze lubi sobie czasami poeksperymentowac to juz jego takie male zboczenie, przeciez kazdy je ma

Cytat:
Spokojnie bo jeszcze wyjdzie ze Minio jest nie wiadomo co.
Wiec male sprostowanie Minio ma bardzo ladna dziewczyne i sie kochaja a to ze lubi sobie czasami poeksperymentowac to juz jego takie male zboczenie, przeciez kazdy je ma

no tak jesli to jest tylko czasami to oki, ale co dzien widze z kims innym , nawet bywa ze z bratem, co sie w tej polsce powyrabialo

NO NO NO brata juz mi w to nie wplatujcie

Z tata jeszcze Cie nie widzialem, ale cos mi sie wydaje ze to kwestia czasu. A co do Ewuni to moze to byc tylko przykrywka. NIE DAJCIE SIE ZWIESC BO MINIO TO INTELIGENTNA POCZWARKA