Potrzebny grafik - pomoc przy wyglądzie FnF site

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. W związku z tym, że mamy przesiąść sie na nowy - sponsorowany serwer musimy na stronie zamieścić coś w rodzaju bannera. Można go zobaczyć tutaj.
Jak widać, jego kolorystyka znakomicie odbiega od tej, którą zobaczyć można na fnf site.
Teraz prośba/pytanie - czy ktoś mógłby coś z tym zrobić, żeby można to było wrzucić bez obciachu na stronę główną?? Ja po pierwsze wolę się nie zabierać za grafikę a po drugie nie mam zbytnio czasu. Sprawa jest dość pilna...

w sumie.. mam znajomego z ciekawymi pomysłami na stronę.. ale on teraz siedzi gdzieś w Zgierzu.. wyśle mu maila, mam nadzieję że nie zmienił..

mam nadzieje ze nasza strona zostanie w barwach FF.

a to nie lepiej juz na mocny.com??

Widyn ile ma www?
To nie zart pilna sprawa..... Aha jeszcze jedno jaki ma transfer meisieczny bez filmów - zalózmy ze mógłbym cos skołwoac w ciagu kilku tygodni tylko żeby sie nei okazało ze transfer np 25 gb / miesiac .

schwepes może znalazłby troche czasu jak ładnie poprosimy , wydaje mi si eże dla niego nie stanowiłoby to większego problemu

Chetnie moge posluzyc pomoca....od dobrych paru lat zajmuje sie stronami i reklama w necie, chetnie pomoge.

mój znajomy grafik nie odpowiada,najpewniej zmienił adres poczty. sorki ja tu nie pomogę

"banner" już jest na stronie, zrobili go goście z polzone'a.

Pragnę podziękować Yackowi, który zaoferował swoją pomoc i przysłał mi wiele ciekawych projektów. W kwestiach grafiki na pewno będę zwracał się do niego