Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2007-01-29 18:42:45 Witam,
długo się nie odzywałem, a to z prostego wszak powodu. NIE miałem żadnych, ale to żadnych problemów z moją Omesią, a że specjalistów na tym forum lepszych ode mnie jest wielu, więc się również nie udzielałem zbytnio w doradzaniu. Dzisiaj mi trochę smutno i piszę to z ręką na sercu, bo rozstałem się z samochodem, który będę jeszcze długo wspominał. Zrobiłem nim 100.000km i nigdy mnie nie zawiódł. Mam nadzieję, że nowe auto będzie jego godnym następcą, wszak też ze stajni Opla i rodowód ma po Omedze. Życzę wszystkim tak bezawaryjnej jazdy, jaką ja miałem przez ostatnie prawie 3 lata. |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2007-01-30 12:51:22 Widze, ze teraz bedziesz lazil na rekach ![]() I co zadowolony jestes z signuma ? Vino |
![]() Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2007-01-30 14:29:15
Na razie "szczelam" z buta i przprosiłem się z taksiarzami, bo nowy nabytek zjedzie w przyszłym tygodniu, ale nie omieszkam podzielić się wrażeniami ![]() Miałem jednak okazję już w nim siedzieć, jeździć się nie dało, bo nawaliło 3 metry śniegu, a autko stało na letnich oponach. W środku dużo miejsca, no i jak to w samochodach tej klasy w Oplu, ma praktycznie pełne wyposażenie. Silnik odpalałem, chodzi cichutko, bez charakterystycznego dla 4-rzędówek klekotu ![]() Już się nie mogę doczekać... |