Stłuczka - rynkowa cena samochodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fiat stukniety, ucierpiala duma i chwala polskiej motoryzacji!

http://fiberoptix.eu.org/loadz/krasz

Jakas baba wjechala ojcu w tylek Nissanem. W zwiazku z tym pytanie - nie wiecie gdzie znajde tablice rynkowych wartosc aut? Takich jakie maja agenci ubezpieczeniowi przy wycenie szkody?

Duma i slawa FSO Warszawa!

To jest rocznik 68 ????Bo tak wyczytałem w profilu?
Rynkowej wartości dla pani Krysi zza biurka taki Fiat nie ma żadnej.Kumplowi 125p,89 rok z gazem wycenili po stłuczce na 1000zł
Z Twojego Fiata ruda aż się sypie po tym dzwonie ,a jaka jest wartośc rynkowa rocznika 1968 nie mam zielonego pojęcia.Podejrzewam,że znikoma

Cytat:
2004-11-18 20:11:27, snp pisze:
Fiat stukniety, ucierpiala duma i chwala polskiej motoryzacji! http://fiberoptix.eu.org/loadz/krasz Jakas baba wjechala ojcu w tylek Nissanem. W zwiazku z tym pytanie - nie wiecie gdzie znajde tablice rynkowych wartosc aut? Takich jakie maja agenci ubezpieczeniowi przy wycenie szkody? Duma i slawa FSO Warszawa!

Szkoda ze nie dales bardziej ogolnego zdjecia... tylko same szczegoly.
Ale na moje oko niech klepią... nie ma łatwo...
Za samochod dostaniesz grosze (szkoda calkowita) a wyklepanie bedzie drozsze i bedziesz mial samochod...

blachy sa 81. liczylem na jakies 700, ale szczerze powatpiewam.

Napisz dokładnie co masz na pokładzie a może sie dogadamy .
Jak sie ma silnik, jak skrzynia, zagazowany itp. pierdoły...?
Ale o 700zl to juz mozesz w zasadzie zapomnieć. Zobacz ile Ci zaproponują z OC i ewentualnie wtedy sie odezwij. Z OC + sprzedaż auta to myśle że spoko da rade tyle wyciągnąć .

BTW - możesz mi zarzucić swój nr gg (na priv np.) to sie łątwiej bedzie porozumieć.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-18 23:19:00 ]

Ile Ty masz tam piór w resorze ? wygląda mi to jak wagon kolejowy No powaga - ja widzę 5- ale dużo nie piłem jeszcze

Cytat:
2004-11-18 22:22:57, snp pisze:
blachy sa 81. liczylem na jakies 700, ale szczerze powatpiewam.

tez mam rabniety tyl i mojego wycenili na 1400 szczegolowe zdjecia dla zaiteresowanych na maila posle

A ze się tak zapytam, a co z Nissanem, jakie miał skzody bo widze ze masz haka w kancie.

Dobrze widzisz - 5 piór,co potwierdza rocznik Fiata 68
Takie resory miały mosty 125p 67-73.Jak Ci jeszcze powiem,że nie miały drążków reakcyjnych pewnie walniesz setę z wrażenia

Cytat:
2004-11-18 23:10:20, kalpataru pisze:
tez mam rabniety tyl i mojego wycenili na 1400 szczegolowe zdjecia dla zaiteresowanych na maila posle

Że jak, że ile . Nie no, nie ma rady - odpowietrzam hamulce i w ruszam na drogi .
Zarzuć fotki na race_d[at]fsoautoklub.pl

Cytat:
2004-11-18 23:18:59, kaovietz pisze:
Dobrze widzisz - 5 piór,co potwierdza rocznik Fiata 68 Takie resory miały mosty 125p 67-73.Jak Ci jeszcze powiem,że nie miały drążków reakcyjnych pewnie walniesz setę z wrażenia

Walnąłem Stronga Warkę Stronga

Cytat:
2004-11-18 23:10:20, kalpataru pisze:

wyslij mi ja tobie tez wysle zdjecia mojego po dzwonie
moj adles tam gdzies w profilu jest

sprzedazy nie bedzie

stluczke spowodowala babka, ktora bardziej byla zajeta swoim dzieckiem na tylnim siedzeniu niz patrzeniem na ruch drogowy. pani ma przod przeorany do silnika. gdyby dziecko nie bylo w foteliku, przelecialoby przez przednia szybe.

nie ma co sie oszukiwac - fiat jest stary, pewnie na klepanie nie starczy.