PZU *** im w ****

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No tak mozna bylo przypuszczac ze ta zlodziejska firma zrobi taka wycene. Zdaje sie ze oni promuja zlodziejstwo. Dlaczego ?? Ano bo PZU stwierdzilo ze nowy zderzak kupie za 160zl co jest ku******** dziwne bo w piatek dzwonilem do sklepu, ktory uchodzi za raczej nieco tanszy niz srednie ceny na rynku i dowiedzialem sie ze taki zderzak kosztuje u nich 250zl. Czyli jasna rzecz mam kupic kradziony zderzak zeby sie wyrobic w ich zajebistym kosztorysie.

Aha calosc wycenili na 585zl **** ** *** **** *** * ***********

a pi****** ich i ich zydowskike zasady ....

pozdr

ale Cie ruszylo.

Tylko ciekawe ze mnie to nie dziwi

No po takim czyms można sie wkurzyć.. juz sie wszyscy wycwaniają...

Phi... po tym jak mi wartość 132 przed wypadkiem wycenili na 600 zł to już nic mnie nie zdziwi....

Ale Ku^$sy Ja też usuwam szkodę z PZU..Matiz stracił ryjek w zeszły wtorek, a te palanty ponoć jeszcze nie przyszli do blacharza na oględziny...No ale cóż począć...ich kasa wypływa na auto zastępcze dla mnie

Than, a powiedzieli skąd mają takie ceny? Może z EUROTAXu sprzed pięciu lat?

Weż nic nie mów.. to nawet nie jest śmieszne...

Wiem, że to dramat i chyba nic nie da się z tym zrobić. Najgorsze jest to, że te skurwiele (sorry Dziewczyny) przy niezmienionych zasadach wyliczania odszkodowań bedą podnosili składki! Nóż się w kieszenie otwiera A moi starzy dziwią się, że chcę wyjechać jak najdalej za granicę i nie wrócić...

moze jak ich by sprywatyzować.. to może coś by się zmieniło...

To nic nie da. Wyciągałeś kiedyś kasę z Samopomocy? Powodzenia. Im mniejsza firma tym gorzej.

Samopomoc to jest inna bajka

Wyciągałem... za pomocą komornika sądowego...

Ja myslalem ze pojdzie gladko. Jak likwidowalem szkode poprzez towarzystwo ubezpieczeniowe generalli (babka miala pakiet toyoty) to nosek, zdrzerzak, blotnik klepanie maski lewy reflektor i halogen wycenili mi na 3500zl i jeszcze ich rzeczoznawca powiedzial ze jak wymieniac lampy i halogeny to obie zeby tak samo swiecily !!!

a te h**** twierdza ze kupie nowy zderzak za 160zl ach szkoda gadac

jak juz pisalem nie bede sie z nimi ukladal wale ich

Aha Oni pisza ze ceny czesci biora od producentow / importerow

A ceny robocizny wg eurotax

Ty się ich zapytaj czy ci nowego zderzaka za 160 od razu nie ściągną???

Oni sie pewnie pytali u "importera" z gieldy samochodowej .... ciekawe komu wyeksportuja zderzak :| zeby kosztowal 160zl

Dobrze ze nie tyl bo tylni zderzak kosztuje cos 380zl baa dobrze ze nie mam caro plusa bo kolorowy zderzak tylni ponad 600 kosztuje

Paranoja .... Piter gdzie chcesz jechac bo ja tez chce

pozdr

Than, a jak Ty zgłosiłeś szkodę? Przez blacharza, który ma z nimi umowę, czy samodzielnie? Jutro zapytam mojego magika jak takie sprawy wyglądają.

Hiszpania, to najbliżej Ciekawa propozycja to USA, ale wiza... Z wjazdem do Australii i Nowej Zelandii chyba nie powinno być problemów, tylko z kolei koszty podróży...

Zglaszalem samodzielnie.

pozdr

trza bylo zrobic tak: Oddac do blacharza i niech wstawia wszystko nowe z fakturami. Potem daje rachunek ubezpieczalni i ona wyplaca mu kaske. Fakt ze ty wtedy nic nie zarobisz ale w twojej sytuacji to byloby chyba najlepsze rozwiazanie...

no to piter zycze powodzenia do wjazdu do n.zelandii albo do australii

Zdanie na temat PZU...
Dobrze wychodzi im tylko wypłata gratyfikacji za "urodzenie dziecka"... ( najlepiej jeszcze za okazaniem cięcia w kroczu )

to słowa mojego kolegi z pracy .. jest w nich jakaś prawda

Tyle że przykra prawda....