[126] przednie zawiesznie+uklad kierowniczy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Nie wiem czy to normalne ale czy w maluchu przy wieszkym obciazeniu duzo ciezej sie skreca i auto bardzo plywa w zakrecie?
Bo wczoraj jechale w 4 rosłe osoby plus bagaz (ok 70 litrow, wody mineralnej, piwa, wina...)... i przy manewrach na parkingu z okolic zawieszenia, badz ukladu kierowniczego dochodzily glosne stuki...
a szybsza jazda w zakrecie skonczyla sie zmiana pasu (na szczescie jednokierunkowa to byla..).

pozdro

no tak jest w kaszlu ze auto pod obciazeniem "myszkuje".tym bardziej jak ma juz stary uklad...

@tomx1 : To ty kiedyś pisłąes ze mas zjakieś niby dystanse czy coś tam, bo masz felge krzywą i coś tam miałeś kombinowane?????

Bo fakt faktem maluch dziwnie sie zachowuje pod obnciązeniem ale nie tak zeby sam pasy zmieniał.....

zgadza sie maluch pod duzym obcizeniem staje sie na maxa rozbierzny i lubi czasem sam zakrecic szczegolnie w koleinach na dziurach itp pod czas lata mozna nawet zaobserwowac piszczenie opon przy jezdzie na wprost

Cytat:
@tomx1 : To ty kiedyś pisłąes ze mas zjakieś niby dystanse czy coś tam, bo masz felge krzywą i coś tam miałeś kombinowane?????

Bo fakt faktem maluch dziwnie sie zachowuje pod obnciązeniem ale nie tak zeby sam pasy zmieniał.....

To odpada, mam nowe, proste, 6" alusy ......

Skoro to normalka to trudno... dzieki za help

Cytat:
To odpada, mam nowe, proste, 6" alusy ......

hehehe samo to ze masz takie fele moze powodowac zle prowadzienie szczegolnie w koleinach