SPOT W POZNANIU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludzie może zorbimy jakiś spocik w Poznaniu na zakończenie sezonu? Co wy na to?

zerknij sobie tu

http://www.fiat126p.pl/forum/viewtopic.php?t=5963

ma byc podobno troche fiacikow przed M1 11listopada godz 10:00 przed norauto

[ wiadomość edytowana przez: kisiel_kubol dnia 2004-10-31 19:00:41 ]

Cytat:
2004-10-31 18:59:27, kisiel_kubol pisze:
zerknij sobie tu http://www.fiat126p.pl/forum/viewtopic.php?t=5963 ma byc podobno troche fiacikow przed M1 11listopada godz 10:00 przed norauto [ wiadomość edytowana przez: kisiel_kubol dnia 2004-10-31 19:00:41 ]

Dzienks, bede

Dobra gwoli potwierdzenia!
DZIEŃ: 11.11.04
GODZ: 10 AM
MIEJSCE: Norauto koło M1 parking po lewej stronie zaraz za
CEL: Spot ludzi z Wielkopolski

C U There!

Zlocik był fajny

a no fajny ;P potem bylo jeszcze super na torze
moze ktos jakies foty zapoda

Ja co prawda na torze nie bylem ale na lechu bylo fajnie No pomijajc to ze lekko zmarzlismy
Za duzo fotek nie mam ale pare sie znajdzie... prawie kazdy mial aparat wiec tak jakby zebrac wszystko to troche fotek pewnie bedzie.
Z gory przepraszam za wolne ladowanie sie zdjec ale w tej chwili nie mam gdzie wladowac wiec sa na interii...

Heh, no i tjunink na miejscu robiony, tez uwienczony na zdjeciu

Łoś na tylnej klapie ...

Aha, jeszcze chcialem podziekowac za pomoc w powrocie bo sam nie wiem czy bym trafil

na tor nie dotarlem bo zostalem w rodzinna impreze wrobiony (. ale wiejski tuning przy uzyciu tasmexu byl boski . no i royber w swoich roboczych ciuszkach wkurzajacy sie na swojego boba . a i te drag race'y po leszku. zlocik przyjemny. czekam na fotki. Jak ktos cos ma to dajcie znac (podam wam log i haslo do mojego serwa i mi to tam zuploadujecie albo cus)!

Cytat:
2004-11-11 23:48:24, Thasat pisze:
Ja co prawda na torze nie bylem ale na lechu bylo fajnie No pomijajc to ze lekko zmarzlismy Za duzo fotek nie mam ale pare sie znajdzie... prawie kazdy mial aparat wiec tak jakby zebrac wszystko to troche fotek pewnie bedzie. Z gory przepraszam za wolne ladowanie sie zdjec ale w tej chwili nie mam gdzie wladowac wiec sa na interii... Heh, no i tjunink na miejscu robiony, tez uwienczony na zdjeciu Łoś na tylnej klapie ... Aha, jeszcze chcialem podziekowac za pomoc w powrocie bo sam nie wiem czy bym trafil

Nie ma sprawy szefie, mam nadzieje, że nie przeszkadzało ci moje ślimacze tempo. Dzisiaj jade po gaźnik regenerowany, więc problemy zniknom Ale musiał sie skończyć akurat wczoraj tak jakby nie mógł dzisiaj
Ps. Pamiętaj, że jak silniczek nie jest zupełnie zimny, to daj mu tylko ciutke ssania
Pozdro.

Ps. Fotki wrzuce dzisiaj popołudniu, albo wieczorem, bo zaraz jade na szrot, potem po gaźnik, a potem "gdzieś jeszcze" Aha - Racot fotki pójdą na twojego maila w tym samym terminie

eee znowu nie takie ślimacze tempo) prawdziwy mechanik potrzebuje czasu

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2004-11-12 10:09:18 ]

Witam Wszystkich ! Faktycznie zlocik udany, ale jak juz ktos wspomnial troche sie pomarzlo, ale podsumowujac bylo OK. Galus - jeszcze raz dziekuje za naklejki i robocizne. Na tor nie dotarlem bo od OWZeta slyszalem ze RoybeR mial awarie, ale slysze ze jedna "silna grupa" byla na torze ) Pozdrawiam

Fotki wrzuce jutro rano, dopiero wróciłem, ale musze wyjść jutro bedą na bank, w sumie dużo ich nie mam, ale mam jakieś filmiki(bez dźwięku ) ale są ok

niech wszyscy cos wrzuca, dlugo cos to idzie
chcecie do mnie na serva? moze zaloze jakies ogolne konto dla wszystkich
p.s.
dajcie te foto czy tam filmik jak czarowalem hehehe

No i mi sie dzisiaj kaszelek rozkraczyl na bukowskiej. Jade sobie w najlepsze 70 na godzinke. Nagle jebud i stracilem jednego gara. Staje otwieram 'maske' a tam sie okazuje ze szpilka co sie do niej przykreca oslone klapy zaworowej sie urwala przy samej klawiaturze i jeden popychacz sie jakby to powiedziec wysunal. Og ojciec dzisiaj czarowal i jutro auto bedzie na chodzie. Teraz pytanie: prawdopodobnie bede musial ustawiac luzy zaworowe - moze jakis szybki kurs ???

powitac wszystkich! spocik bardzo udany!!! filmiki ogladam chyba juz setny raz!! sa boskie!!! mam kolo 40 fotek i 15 filmików! komu rano wyslac zeby zapodal do tego posta??? pozdrawiam!!!

Oto mój towar:

Miałem tego więcej, ale kufa jakoś sie makro włączyło i nic na nich nie widać :/

Mam jeszcze filmiki, ale wiśle je kisielowi Bo mój servik nie nadaje sie do filmów

[ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2004-11-13 08:57:25 ]

Cytat:
2004-11-13 00:57:35, owz pisze:
No i mi sie dzisiaj kaszelek rozkraczyl na bukowskiej. Jade sobie w najlepsze 70 na godzinke. Nagle jebud i stracilem jednego gara. Staje otwieram 'maske' a tam sie okazuje ze szpilka co sie do niej przykreca oslone klapy zaworowej sie urwala przy samej klawiaturze i jeden popychacz sie jakby to powiedziec wysunal. Og ojciec dzisiaj czarowal i jutro auto bedzie na chodzie. Teraz pytanie: prawdopodobnie bede musial ustawiac luzy zaworowe - moze jakis szybki kurs ???

no i autko juz na chodzie . swiece zmienilem i juz sie bulgocze silniczek , no i mam korek oleju bez tasmexu . Og szybka akcja i autko na chodzie

wlasnie wyslalem filmy i foty kisielowi!!! podobno jeszcze dzis beda na forum!!! pozdro!

hmm dostalem fotki i filmiki od szymka
sa pod linkiem: ZDJECIA I FILMY zasada prosta prawy klawisz na pliku i zapisz element docelowy jako... ( nie chcialo mi sie z osobna wszystkiego dawac)

p.s.
3 ostatnie filmiki pokazuja prawdziwa moc fiata 126p hehehe

Cytat:
2004-11-13 18:41:28, Anonymous pisze:
hmm dostalem fotki i filmiki od szymka sa pod linkiem: ZDJECIA I FILMY zasada prosta prawy klawisz na pliku i zapisz element docelowy jako... ( nie chcialo mi sie z osobna wszystkiego dawac) p.s. 3 ostatnie filmiki pokazuja prawdziwa moc fiata 126p hehehe

no i mnie kurna nie zalogowalo, powyzej to ja