OT...klubowi memberzy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis przegladajac liste klubowa zauwazylem pierwszy raz ilu mamy memberow ktorzy nigdy sie nie wypowiedzieli na forum, np 190 dni w klubie 0 postów, albo 13 dni w klubie i nikt nie wie ze taki ktos sie zapisał, po raz pierwszy tez zobaczylem niektore imiona, niki, ktos ma z nimi jakis kontakt, ktos cos o nich wie??

troche nie rozumiem zasad przyjmowania nowych członków, powinni np po zapisaniu sie przynajmniej sie przywitac itp-przykład Czarek Rej...wszystko kulturalnie i spoko jest-przywital sie itd

liczba memberow rosnie ale idziemy w ilosc a nie jakosc-takie mam zdanie, nie chce nikogo urazic ale tak mysle

juz kiedys sygnalizowalem ten problem
tez widzialem paru takich ze ich wizyta sprowadzila sie do rejestracji i to byl ich jedyny raz na forum
ty piszesz ze 190 dni w klubie i 0 postow
trzeba by popatrzec na ostania bytnosc na forum bo niektorzy sie zapisuja i tyle ich widziano

zolti trzeba cos z tym zrobic
poprzesowac do sympatykow albo do oczekujacych a np po pol roku niebytnosci na forum usowac calkiem
jak beda chcieli to zapisza sie raz jeszcze

Zrobie co ustalicie

Może jeszcze dziś, może...

Uwazam ze tacy co sa 190 dni i 0 postow albo powinni byc usowani albo przenoszeni do sympatykow

Kilkakrotnie poruszałem już tentemat. Raz nawet zrobiła się afera, że chcę robić jakąś segregację na lepszych i gorszych .

Trzeba panowie przeprowadzić powazną dyskusję i wymodzić jakiś regulamin.
Poza tym musimy zacząć działeć z jajem. Ustaliliśmy zrzutkę na domenkę i serwer? Ustaliliśmy. I co?

jasne ze tak-skoro ktos sie zapisuje do nas i potem tyle go widzieli .....to to bez sensu, zapelniamy tylko liste jakimis imionami bez potrzeby, co z tego ze mamy 160 kilku memberow jak aktywnych jak juz ktos dobrze wspomnial jest moze 40-50 a reszta co?

rozumeim ze samochod to nie cale zycie ale skoro juz sie zapisal to moglby sie przedstawic czy powiedziec czesc itd a nie jak koles prawie 200 dni w klubie i 0 postow

dotyczy to rowniez skladki : Zoltar zrobił referendum i ustaliliwmy ze zboieramy po 10 zł i nawet Ci sa przeciw powinni sie zmobilizowac i dla dobra ogółu sie podporzadkowac-zobaczcie klub SSO-tam skladka jest bodazje 25 pln za rok ale jakos sie mobilizuja

witam panow jestem swieży
ale tez załwarzylem , naprzykład ze na czacie
powtarzaja sie codziennie praw.. te same osoby
moze po prostu reszta
prubuje zarobic na nasz rzad i parlament

Na czacie?
Ja dziś tam byłam i nie zauważyłam zupełnie nikogo

By the way ... miło Cię poznać

[ wiadomość edytowana przez: Caroline dnia 2004-01-29 23:18:43 ]

Cytat:
2004-01-29 23:17:51, Caroline pisze:
Na czacie?

mam pytanko czy to twoje real zdiecie?
bo moje nie

Cytat:
2004-01-29 23:24:21, dorian pisze:
Cytat:
2004-01-29 23:17:51, Caroline pisze:
Na czacie?

bo moje nie

Dobre Dorian

A szkoda, bo zdjątko jest słodziutkie
Moje jest very real

Dorian z Warszawy do Lodzi niedalego

A co do membersow naszych tych co niemaja postow i sa niewiadomo ile usunac z klubu a ci co sa i maja do 50 postow przeniesc do sympatykow reszta niech zostaniejak jest

Normalnie czystka się szykuje trzeba posty dzielić na 5 - 10 tak jak nasza sympatia i będzie Ok.( po słowie na post i zdanie jest).

Dajcie spokój z tym wywalaniem z klubu
Zastanówcie się, przecież nie każdy ma komputer w domu lub pracy z dostępem do netu ( np. Lego). Może gdzieś okazyjnie zpiasali się do klubu, a teraz nie mają dostepu lub po prostu nie mają problemów. Ale w końcu nie po to zapisywali się do klubu, żeby nakręcić licznik Membersów, tylko mieli jakiś cel
W innych klubach też nie ma 100% aktywności Membersów i nikt nikogo nie wywala za to
Natomiast przesunięcia w ramach klubu uważam za dopuszczalne - żadnej szkody nikomu nie uczynią

Hen ma trochę racji - ja mam dostęp do netu tylko w tyrze i czasem nie mam czasu żeby spokojnie sobie posiedzieć na forum, chociaż jak już się zapisujeszi to od czasu do czasu wypada się odezwać. A jak stwierdzili, że nie mają o czym gadać, albo ludzie im nie odpowiadają to niech o tym powiedzą moderatorowi i zrezygnuja. Po to żeby przeglądać posty i czegoś się dowiedzieć o autku, czy problemach z nim niekoniecznie trzeba od razu się zapisywać - bez tego taż wszystko jest w końcu dostępne.

Tak Was czytam i czytam i az sie sam dziwie...

Za co chcecie ich wywalic ? za ilosc postow?
A co to ma w ogole do rzeczy?
Wklad wniesiony w Klub?
Regulamin?
Nie mamy w sumie zadnych oficjalnych znizek.. przynaleznosc do Klubu nic nikomu nie daje... oczywiscie chodzi mi o korzysci materialne.. bo satysfakcja jest GWARANTOWANA

Zolti, a czy jest możliwość aby do takich osób wysłać maila, odczekać miesiąc i zobaczyć czy odeślą jakieś wyjaśnienie. Osoby które się z Tobą nie skontaktują należało by przekwalifikować na status odrębny od Membersa i Sympatyka ( znam sympatyka który jest bardziej kompetentny niż niektórzy Membersi - nie ublizając nikomu oczywiście). Osoby które zadeklarują sporadyczne udzielanie się na forum , przekwalifikujmy na Low - Members - wtedy my będziemy wiedzieć na kogo liczyć jeśli chodzi o składki i inne rzeczy związane z Klubem...

ale to tylko moje przemyślenia

Aha, a co myślicie, by wmiarę możliwości każdy Members zamieszczał w swojej ikonce wmiarę aktualne zdjęcie, łatwiej będzie rozpoznawać się na Spotach/Zlotach

No, może, tylko w takim razie Krzysiu gdzie Twoje zdjątką?

Cytat:
Nie mamy w sumie zadnych oficjalnych znizek.. przynaleznosc do Klubu nic nikomu nie daje... oczywiscie chodzi mi o korzysci materialne.. bo satysfakcja jest GWARANTOWANA

Oficjalnych mozenie ale zawsze gdzie dzwonie to pytam sie czy sa znizki dla klubowiczow i zawsze z niszke dostaje. A druga sprawa mamy znizki u Jedrasika.

Cytat:
Za co chcecie ich wywalic ? za ilosc postow?
A co to ma w ogole do rzeczy?

To niechodzi o to czy ma 100 czy 500 postow. Ale o udzielanie sie na forum. Bo ktos co jest 200 dni i ma 0 postow to chyba zapisal sie do nas przerz pomylke. Mogl by sie nawet przywitac ale jak widac tego niezrobilbil bo ma 0 postow. Wiec powinien byc wykluczony