MotoNews.pl
1 Walneło podświetlenie tylnej popielniczki (11043/26) - NT

Walneło podświetlenie tylnej popielniczki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
żaróweczka jest w porządku-------co może być?
jak ktoś wie to śmiało walcie.

To ona jest podświetlana ???
U mnie od nowości nigdy się tam nie paliło światełko, a samochód mam kupywany w saluunie!!!

tam niema zadnego podswietlenia fabrycznie....

No to widocznie ktoś tam coś przerabiał, żeby było ciekawiej.

Ja też nie miałem nigdy podświetlanej tylniej popiołki, a było by to przydatne w nocy, bo wsumie chyba ciężko jest trafić

Krzysiek Ty chyba rzuciłes juz fajki, a poza tym co możesz robic na tylnej kanapie

Witam!
Znalazlem ten post w archiwum a mam pytanie o wymianę żarówki ale w przedniej popielniczce. Jak to zrobić? Czy ktoś już próbował?
Pozdr.,
Wrolo

witam. musisz najpierw sciagna osłone plastykowa koło lewarka i masz kilka śrób trzymjacych popielniczke i zapalniczke. Odkrecasz to i masz na wieszku już cale badziewie a zreszta chyba sobie poradzisz

witam. musisz najpierw sciagna osłone plastykowa koło lewarka i masz kilka śrób trzymjacych popielniczke i zapalniczke. Odkrecasz to i masz na wieszku już cale badziewie a zreszta chyba sobie poradzisz

aleś się Matyrlku rozkręcił.....ehhhhh!!....jak wszytko robisz potrójnie to kobietka ma z Ciebie pociechę
P.S. sorki z a O.T. w innym temaciku

ups a to niewiem czemu aż 3 razy ten sam post sie pojawił dziwne ale prawdziwe hie

Serdzeczne dzięki za podpowiedź! Zrobię to niebawem - ale tylko jedan raz
Pozdrawiam,
Wrolo

I co to tam za zaroweczka siedzi?

Już po robocie - bez dyskusji na forum trwałoby to znacznie dłużej -1szt. x 1,2W nad popielniczką. Na stacji paliw za 1zł. I teraz mam drugi podświetlany schowekj na drobiazgi, bo z fajkami jakiś czas temu udało mi sie pożegnać.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wskazówki,
Wrolo

Wygrzebałem cosik. Czy ktoś czytał pierwszą wypowiedź ??? Ciekawe jak to było zrobione Już myślałem, ze tam coś takiego jak lampka jest tylko mi nie działa...

Cytat:
2008-09-24 21:54:15, Ikarus260 pisze:
Wygrzebałem cosik. Czy ktoś czytał pierwszą wypowiedź ??? Ciekawe jak to było zrobione Już myślałem, ze tam coś takiego jak lampka jest tylko mi nie działa...

w moim espero nikt kiepa nie zapali wiec na h... światło w popielnicy, zresztą jak palisz to kombinuj zrobienie podświetlania to czas 60min

ikarus k***** niemasz czasu sie spiotkac zeby mi zarowki dac a masz zcas sie w gornika zabawiac??

w korei byly wersje espera z nawiewem na nogi pasazerow, z trzymadlami na napoje ( pod panelem nawiewo, nad radiem ), byly takze wersje only lpg ( taxi )

Czyli u nich było ...normalnie
U nas zawsze było ...odwrotnie

"Oni" u siebie jeździli "wypasami" w najbogatszych wersjach wyposażenia itd....

"Nasi" jak tłukli PF 125 i polonezy, maluchy ...to wysyłali na eksport "wypasione" wersje z najbogatszym możliwym wyposażeniem a u nas jeśdziły ..."golasy" wersje ogołocone, ekonomiczne, standardy, przejściówki i inne podobne ........które uciekły w połowie taśmy montażowej z fabryki