MotoNews.pl
7 Polonez Plus 1.6GSI "98 za 4 tysiące ??? (70575/27) - NT

Polonez Plus 1.6GSI "98 za 4 tysiące ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Założyłem nowy wątek bo opowiadałem o tym poldku na spocie w Gdyni i kilka osób było tą sprawą zainteresowanych.

Otóż koło mojego domu stoi polonez plus na sprzedaż, rocznik 98, I właściciel. Najpierw była kartka z ceną 4.300 zł, a teraz widziałem kartkę z jakiejś giełdy za 4.500 zł. Telefon do własciciela to 887 320 011. Poldek stoi w Toruniu ale tablice ma z Nidzicy. Kolor ciemny granat, stan na pierwszy rzut oko dobry, pekniety klosz prawej tylnej lampy.
Przepraszam za kiepskie zdjęcia ale było bardzo ciemno.

Faktycznie dobrze wygląda, tylko ten kolor jakiś dziwny, jakiś zielony.

Cytat:
2004-11-17 00:09:56, leon pisze:
Faktycznie dobrze wygląda, tylko ten kolor jakiś dziwny, jakiś zielony.

Wlasnie czemu nie platynowy

Dziwne,dziwne,myślałech że polonezy są zawsze platynowe

Cytat:
2004-11-17 00:05:02, Lafaar pisze:

Chyba używa photo-blockera.

Sie czepiacie Ciemno było i mżawka, troche rozjasniłem zdjęcia w Photoshopie, dlatego są taki dziwne kolory.

a zagazowany ten poldas?

Cytat:
2004-11-17 08:05:34, leopold pisze:
a zagazowany ten poldas?

nic na ten temat nie było napisane, za tą cenę to podejrzewam, że nie...

Co chcecie od koloru? W podobnym był w Wawce do sprzedania. Tylko cena wyższa. Ciekawe jaki w tym aucie jest haczyk?

trzeba by bylo go gruntownie przebadac

ze zdjęcia trudno wnioskować czy miał silnik na tylnej kanapie więc ... ASO się kładnia na diagnostykę z nim

Dziwne!
Wydaje mi się że w 1998 r były czarne tablice wiem bo sam kupiłem w 1998 nowego i teraz chce sprzedać
moje ogłoszenie w dziale SPRZEDAM
pozdr.

Mozliwe ze mu balchy ukradli.
A pozatym zielone sa najfajniejsze bo sam mam takiego:

Cytat:
2004-11-17 16:10:10, Daro75 pisze:
Dziwne! Wydaje mi się że w 1998 r były czarne tablice wiem bo sam kupiłem w 1998 nowego i teraz chce sprzedać moje ogłoszenie w dziale SPRZEDAM pozdr.

Czy ja wiem czy takie dziwne? Moze czlowiek sie przeprowadzal, musial sie przemeldowac w zwiazku z czym zmienic blachy... Albo mu blachy ukradli albo po prostu facet mial za duzo kasy i sobie go przerejestrowal zeby miec biale blachy...

Panowie, ale pomyślcie tak, kolo kupił na kredyt auto i był wpisany jako współwłaściciel a bank jako właściciel (pomija to kwestie zastawu sądowego), spłacił auto, a potem idąc do wydziału komunikacji stwierdził, ze jak już stoi to zmieni blachy. Moi rodzice też mają białe blachy na Nubirce, a auto jest z 98 roku i od 99 u nas w rodzinie (auto nowe kupione z salonu bo rocznik poprzedni był tańszy o 10 tys. prawie). Tak wiec mogą być i takie przyczyny, albo też kolo poprostu kupił go jak już były nowe blachy jako używany samochód.

może być też tak, że kolo zgubił tablice albo mu je ukradziono

Cytat:
2004-11-17 22:48:20, Mebig pisze:
Panowie, ale pomyślcie tak, kolo kupił na kredyt auto

Mialem kiedys auto zarejestrowane na bank. Przerejestrowywalem je na siebie w 2001 roku. Mimo ze blachy mialem poznanskie (czarne), urzad zarzadal wymiany na biale. Taki lajf - niech podatnik placi 135zl za nowe blaszki. Kiedys cale wojewodztwo mialo takie same - dzis koles mieszkajacy w swarzedzu, luboniu, mosinie, kupi od Ciebie auto i juz musi bulic za nowe blachy.

Pozdro
Tony Blacha

A moze by tak zadzwonic i obadac sprawe, jak chce 4 to moze jeszcze cos sie mozna potargowac i za 3 z hamiekm by sprzedal tylko ciekawe co....

Moze był nieżle skasowany i teraz jest czteroślad dlatego taka cena ???

Boziu,macie podany telefon do sprzedającego,zdjęcia,ale zamiast zadzwonic to gdybacie a może tamto lub sramto.Nikogo nie interesuje Plusiak za taką cenę??
Założę się,że za tydzień ktoś będzie pilnie szukał ładnego Polda za niewielkie pieniądze