Koszulki klubowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wlasnie odnosnie spotkania w nast niedziele to walimy na spotkanie w koszuleczkach (bluzach)

A przy okazji juz wszystcy maja koszulki??

ja se zamówiłem tydzień po zlocie i do tej pory nie mam jak i z resztą siwy tak samo !!

ja tez jeszcze nie mam i jeszcze nie zamówiłem nawet brak kasy ale moze juz neidługo

Cytat:
2004-12-10 08:18:11, rzeszowiak pisze:
ja se zamówiłem tydzień po zlocie i do tej pory nie mam jak i z resztą siwy tak samo !!

Ostatnia partia szla przed zlotem i teraz trzeba poczekac na nastepna ale sadze ze juz niedlugo

tylko że Polo mówi że dolar nie ma czasu !! i narazie nie bedzie

koszulki zamawiałem przed zlotem ale pozniej pojechałem do dolara i dopisałem kilka osób. ale dolar powiedział ze ma duzo zamówien zaległych i musze jakis czas poczekac.i ze jak zrobi to da mi znac. ale do tej pory jeszcze nie dzwonił

to weź Polo pogadaj poważnie z tym dolarem !!

Witam wszystkich.Organizujecie zlot?Chciała bym wam pomóc,ale niewiem czy zdołam,poniewarz jestem kobieta.I czy wogóle chcecie pomocy od płci przeciwnej.Poniewasz będę chciała zapisać się do waszego klubu dlatego,chciała bym zdobyć kilka punktów na swoje konto.Adasiu poniewasz jesteś prezesem to pytanie kieruje szczególnie do ciebie.

a ja mam pytanko
czy mozna dostac gdzies koszulki z napisaem ktsw fan ??:>

Witaj Patrissss . Oczywiscie nie mamy nic przeciwko pomocy z Twojej strony i mysle ze bedziesz miala szanse zdobyc pare punktow . Jak wiesz jest duzo plotek na temat nas, chlopcow z klubu, ale zazwyczaj nie sa prawdziwe .

A tak juz zupelnie serio to przyjedz najlepiej w czasie przerwy swiatecznej na jakis spocik i porozmawiamy, poslizamy sie i baj bog ulepimy balwana . Pozdr

no widzisz Patrissss wszystko bedzie dobrze i bedziesz w klubiku !! jako jedyna kobieta!! to bedzie przełomowa chwla jak wejdziesz do naszego klubiku !!

Pomoc kobiet jest nam jak najbardziej potrzebna

Cytat:
2004-12-10 14:24:10, Pingu pisze:
Pomoc kobiet jest nam jak najbardziej potrzebna

P.S. On po prostu lubi jak sie mowi do niego Adasiu .

Kojarzy mi sie to z kleksem... (tym filmem)

ja mam pytanie no bo hooligan poruszyl temat czy mozna gdzies dostac koszulki ktsw fan ?? i pytam czy moznaby cos takiego zalatwic??

[ wiadomość edytowana przez: kaskader dnia 2004-12-10 18:47:39 ]

Za moich czasów nie było i z tegoco wiem nie bedzie.

AMEN.

ps. ja swoja przed zlotem zamówiłem ohohohohoo.... w sumie jestem teraz dzieki temu pare dych do przodu ....

To jak z tymi koszulkami dla ktsw fan ??
mozna je nabyc czy nie ??
:>

nie i w najblizszej przyszłosci nie bedzie mozna dostac KOSZULKI Z NAPISAM KTSW FAN

aha ok dzieki geo za odpowiedz
pozdrowionka dla calego klubu