Ukręcona śruba!:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiatm wszytkich!mam mały problem ukrecila mi sie śruba od kolektora wydechu jej cześć została w głowicy!drugiej śruby już nieruszałem ale najprawdopodobniej stanie sie to samo!JEsli macie jakiś pomysł co z tym zrobić piszcie jutro zaczynam to robic z lukaszc ale wszelkie pomysły moge być przydatne! z góry dzięki!

jak dasz jeszcze jeden taki temat to odpowiem

jak wystaje sroba sprobuj dwie nakretki nakrecic i wtedy odkrecac... jesli nie to hmmm moze nawiercic i nagwintować... potem szpileczki zrobić albo normalnie...

ale to ukrecily Ci sie 4 sruby : czy jak :> ? w kazdy razie co 4 to nie jedna

Cytat:
Wiatm wszytkich!mam mały problem

no masz maly ale nie jeden tylko 4!!!!ale nie martw sie.dobry wujek poochaty 3 ci zablokuje i juz bedziesz szczesliwy

zalezy Ci na tej glowicy ?
jak tak : wykrętaki - tylko dobre, markowe zaden shit za 10 zl z OBI albo jakiegos innego marketa. powinno dac rade.
nie wiem dlaczego ale zawsze tak sie robi ze te sruby lubia sie urywac

Miałem podobny ból, sprawę załatwiłem dość dziwnie ale nadzwyczaj skutecznie. Mianowicie zjechalem djaksem nakretki(ktore juz byly wyrobione i trzymaly)i zdjołem to co potzrebowalem. Reszte czyli szpilki wykreciłem bez żadnego problemu morsem... Wiem, że pomysł jest co najmniej szatański ale sprawdził sie już z wieloma szpilkami, które staneły na dębwo.

Pozdrawiam i życzę sukcesów

piotrus a ja po koleżeńsku podpowiem co powinienes przeczytac nim zaczniesz pisać temat regulamin

to ciekawe bo mi zawsze z gwintem wylazily kup glowke za 20zl i po problemie

Cytat:
zjechalem djaksem nakretki(ktore juz byly wyrobione i trzymaly)i zdjołem to co potzrebowalem. Reszte czyli szpilki wykreciłem bez żadnego problemu morsem...

Widz ze nie tylko ja używam morsa do podstawowych napraw u mnie ten klucz jest najczesciej używany z wszystkich kluczy naprawde polecam dobry do wszystkiego