MotoNews.pl

Co to za instalacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem samochów z gazem, ale na początku nie zwróciłem uwagi jaki typ instalacji mam na pokładzie.

Jest to 2 pozycyjny przełącznik, z napisem AUTRINIC i rysunkiem trójkącika.

Dodatkowo w środku jest naklejka z opisem:

SL0017-AS101
0040 295/03
sw: x65t_14.hex

Przełącznik raczej nic ci nie powie, ale napewno nie jest to instalka I generacji.
Opisz budowę instalacji, oraz komputer.
Ps. Jaki to samochód, jaki silnik???

Samochód to VW Golf 3 z silnikiem ABS 8V 1.8 L na monowtrysku.
Znalazłem kartę gwarancyjną od instalacji lecz tam nic nie ma.

Jesli chodzi o parownik to w gwarancji jest napisane że to TOMASETTO ASTERIK

Jeśli chodzi o komputer, to nie wiem gdzie on może sie znajdować.
Moze mieści sie on w przełączniku (zajrzałem do niego i jest tam trochę elektroniki, np. procesor serii ST)
Na przełaczniku mam opis x65t_14.hex (myśle ze to numer wersji oprogramowania komputera)

Postaram sie w przyszłym tygodniu podczepić jakieś zdjęcia.

tutaj znajduje sie zdjęcie parownikaPAROWNIK

Cytat:
2004-11-26 10:55:04, nicolaus pisze:
Samochód to VW Golf 3 z silnikiem ABS 8V 1.8 L na monowtrysku. Znalazłem kartę gwarancyjną od instalacji lecz tam nic nie ma. Jesli chodzi o parownik to w gwarancji jest napisane że to TOMASETTO ASTERIK Jeśli chodzi o komputer, to nie wiem gdzie on może sie znajdować. Moze mieści sie on w przełączniku (zajrzałem do niego i jest tam trochę elektroniki, np. procesor serii ST) Na przełaczniku mam opis x65t_14.hex (myśle ze to numer wersji oprogramowania komputera) Postaram sie w przyszłym tygodniu podczepić jakieś zdjęcia.

witam.
parownik masz dobrany wlasciwie . jest do silnikow 100 konnych a ty masz 90 koni.
jesli chcesz wiedziec czy masz elektronike gazowa to popatrz czy masz silnik krokowy na przewodzie od reduktora do mixera czy srube regulacyjna.