Father Chief New Business

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tanie akademiki u ojca dyrektora

"Nowości": Inwestycja ojca Rydzyka szybko się rozwija. W czwartek wmurowano akt erekcyjny pod budynki Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej.

Inwestorem budowy jest warszawska prowincja zakonu redemptorystów. Jej pomysłodawcą jest jednak dyrektor Radia Maryja. Budowa w pobliżu Portu Drzewnego trwa od połowy tego roku. Powstają tu obiekty dla Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej. Obecnie funkcjonuje ona w Domu Słowa przy ulicy św. Józefa.

Kompleks budynków dla szkoły ma składać się z trzech segmentów w kształcie litery C. Wzniesiono już partery i pierwsze piętra obiektów. W czwartek odbyła się uroczystość wmurowania aktu erekcyjnego. W uroczystości na placu budowy uczestniczyło ponad 100 osób. Ojciec Rydzyk wyjaśniał, co i gdzie będzie się mieścić. Stwierdził, że miejsca w akademikach będą z pewnością tańsze niż gdziekolwiek.

Jak Bóg da, to do następnego Bożego Narodzenia wszystko będzie gotowe, podkreślił ojciec Rydzyk.

Jak ustaliły "Nowości", inwestycja realizowana przy Porcie Drzewnym jest warta około 40 mln złotych.

Olac sam fakt ale wytlumaczcie jak .... wmurowac akt erekcyjny .... buhahhahahahhah nie moglem sie powstrzymac

pozdr

haahahahahahaahahahah jak chcą to niech sobie wmurowują

przeciez Dyrektor tez facet.

widocznie lubi i akty i erekcje mu sie zdarzaja.
a zeby nie podpas to sobie oba zamurowal.

nie wolno

Spoko wszystko spoko, erekcje itd. Ale 40mln PLN!!!!!!!!! Kur.. co to jest do ch... co to za debil

Mochu nie ma sie co stresowac Tez bys dzienny utarg inwestowal w jakies inwestycje zamiast przed zima dac chocby na brata alberta ....

Ja tam to olewam ale nie wiem o co chodzi z tymi aktami

pozdr

a co to dla niego 40 baniek.

pare audycji w radiu i juz babcie beda dawac.

za to bym go .................

Cytat:
2004-11-19 09:37:32, thaniel pisze:
W czwartek wmurowano akt erekcyjny pod budynki Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej.

Hmmm... ciekawe

ciekawe przeciez to jest UROCZE (sam bym zobaczyl)

hahaha urocze musiałabym jednak to zobaczyc....

Chyba przejadę się tam aby to obejrzeć

I czekamy na fotorelacje

O zgrozo!

Jak dobrze że nie mam czym uwiecznić

Masz kłamczuszku

Nie wiem jak to na dysk wrzucić...

To "to" sie na dysk robi a fuuuu

pozdr

Ale ponoc ksieza "nie moga" No tak... Rydzyk moze wszystko

Ja nie "moga" jak moga

Znam kilku takich.

Cytat: