MotoNews.pl
5 Help!!! (71275/26) - NT

Help!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie rozwaliłem sowjego Esperaka i szukam części blacharskich, jak najtaniej ofkors. Ma ktoś jakieś interesujące kontakty? Najlepiej Wawa albo warmińsko-mazurskie.
Konrad

sory, ale...piszesz jak potłuczony

rozwaliłem, ale co?? błotnik, dach ?? za czym mamy sie rozgladac ??

Może coś dokładniej? co uszkodzone, jak z ubezpieczeniem, czy warto naprawiać,itp

Potłuczony jest esperak, nie ja.
Pas przedni kompletny ze zderzakiem, reflektory, maska silnika, prawy błotnik, pokrywa zaworów, pokrywa rozrządu.

A AC nie miałem, wszystko na własny koszt.

No, nie rozpisałeś się ale co tam...
Generalnie nie jest dobrze.
Części do przodu są.... to znaczy ich nie ma. Wiem to z praktyki.

Ceny okrutne.
i tak:
Pas przedni - używka ok 100 nowy 150-200
wzmocnienie dolne - ok 150
Błotnik -używka 150 nowy 300-350
Chłodnica kpl używka 350-400, nowa ? sama ok 800
maska - 500-600
reflektory - poniżej 250 za używane nie zejdziesz
kierunki - zależy od szczęścia - od 10 do 50. Nowe 80-120
zderzak koszmar. kompletny używany 500-600, nowy 1200
Kumplel ma złamany chce 350 (niestety pęknięta ta czarna guma)
nosek - 250 - 500
Z częściami do silnich chyba będziesz miał mniejszy ból. Ale nie wiem czy będą chcieli rozkręcać.

Kontakt - jest jeden szrot za warszawą w stronę mińska maz po lewej (już za Zakrętem) i druki po lewej w miejscowości Dębe Wielkie tel 025 752 48 53 i te dwa portale z częściami., ale nic nie mają. Ew. firma FHU Bartek

Generalnie pozostają ci ogłoszenia w "Giełdzie Samochodowej" itp albo Słomczyn.

Dzięki, takie ceny to ja sam znam, myślałem, że może cos taniej się znajdzie. Na razie szukam...
Przy okazji: polecam Kimoto na Łopuszańskiej w Wawie, www.kimoto.pl. Mozna się targować, a przy zakupie więcej niż 2 części dają upusty do cen hurtowych. Maska nowka sztuka to u nich 450, a może dałoby się jeszcze trochę zejść, błotnik 180. Polecam, ale lepiej żeby nikt nie potrzebował

Hej

Tutaj jest chłodnica nowa oryginalna aż mnie dziwi że tak tanio, bo ktoś pisał o 800zł !TUTAJ

pozdro

damboocar@poczta.onet.pl - tu masz gościa który handluje częściami z rozbitych daewoo na allegro. Kupuję właśnie od niego belkę wzmacniającą zderzak tylny za 80pln - na Towarowej można ją było nabyć za jedyne 450

pozdr, Chopin